Hírek

2016.11.22. 11:18

7 ember sérült meg az utakon Veszprémben

Veszprém - A múlt héten összesen hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a megye útjain.

Heffler Péter

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által küldött, múlt héten történt közlekedési balesetekről szóló statisztikából kiderül, hogy november 14-20. közötti időszakban a VMRFK illetékességi területén hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A balesetekben nyolc személy nyolc napon túl, hárman pedig nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A hét személyi sérüléssel járó közúti baleset közül egy esetben felmerült a gyanú, hogy a balesetben részt vevő járművezető alkoholt fogyasztott a járművezetés megkezdése előtt, tudatták a rendőrök.

Megtudtuk tovább, hogy a 46. héten huszonhárom személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési balesetnél intézkedett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, akik hozzátették, hogy a személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési balesetekben egy járművezetőnél lett pozitív az alkoholteszteres vizsgálat. A huszonhárom személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési baleset közül 6 esetben vadon élő állattal történt ütközés. A 46. héten három járművezetővel szemben büntetőeljárást, négy járművezetővel szemben pedig közigazgatási eljárást indított a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, mert igazoltatásuk során felmerült a gyanúja, hogy a vezetés megkezdése előtt kisebb-nagyobb mennyiségű alkoholtartalmú italt fogyasztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!