Hírek

2017.02.14. 15:25

Nem túl barátságos jelenleg a park

Veszprém - Nem szívderítő látvány a , az omladozó padokat széttöredezett járdán lehet megközelíteni.

Piltman-Horváth Barbara

Olvasónk hívta fel a figyelmet a barátságtalan park körülményeire. Ottjártunkkor is látszott, a padokról lepattogzik a festék, a fa támla és ülés már kezd szétesni, és a járdák sem épek.

Nehéz lehet elképzelni, hogy bárki szívesen futna, biciklizne az ilyen állapotú úton, az pedig teljesen lehetetlennek tűnik, hogy a babakocsit ilyen úton tolják.

Szép emlék a padon a festék és a belevésett monogram is
Fotó: Pesthy Márton

A tavasz és a jó idő közeledtével egyre többen mennének ki a szabadba, töltenék kint a hétvégéket vagy a hétköznap délutánokat a családdal a játszótereken, parkokban. Olvasónk kifogásolja, hogy a park melletti kiserdő is elhanyagoltnak látszik, a fák összenőttek a bokrokkal, hiányoznak a padok is, pedig a nyári melegben jól esne átsétálni oda hűsölni. Bár még messzebb van a melegebb idő, jó volna már most elkezdeni a park és a környék rendbehozatalát.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a fenntartó Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatát is, válaszukban elmondták, két, eddig el nem bírált pályázatot is beadtak a park felújítására, többek között sportpark kialakítására.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!