Hírek

2016.10.10. 15:14

„Arcon vágott a polgármester”

Sümegprága - Legalább tízen felpattantak a színpadra, és hiába fogták le a polgármestert, ő két férfi közül hirtelen arcul csapott, amitől vérzett a szám, mert nehezményezte, hogy nem játszunk tovább, idézte fel Németh Ferenc zenész a történteket, ami Sümegprágán esett meg vele.

Kovács Erika

-Jótékonysági bál volt a közelmúltban, és a polgármesterrel arról egyeztünk meg, hogy este nyolctól hajnali fél kettőig játszunk, idézte fel az esetet Németh Ferenc.

-Háromnegyed órás ráadás után Hujber Csaba polgármester felindultan azt kérdezte: ennyi volt?, mire válaszoltam neki, igen, ennyi, aztán kétszer rácsapott a keverőpultra, ami még működik, de nem lehet tudni, később mi lesz vele – idézte fel az esetet a zenész, aki harmadmagával játszott a rendezvényen, majd így folytatta: aztán a polgármester ismerőseivel, illetve barátaival legalább tízen felugrottak a színpadra, miközben fogták le a polgármestert, de ő egy óvatlan pillanatban két férfi közül arcon csapott, úgy, hogy vérzett a szám, mondta Németh Ferenc.

A zenész beszélt arról is, hogy várta, de a mai napig nem kért elnézést, illetve bocsánatot tőle a falu elöljárója, akiről azt hitte, hogy a barátja. Ferenc végül nem tett feljelentést a rendőrségen, emellett kizárólag a polgármester egyik családtagja kérése miatt döntött.

Megkérdeztük a polgármestert, mit szól a történtekhez, mire és hogyan emlékszik, de azt  mondta, nem akar nyilatkozni. Frankó Marianna megyei rendőrségi szóvivő kérdésünkre közölte,  tudomásuk van az esetről, de feljelentés nem történt az ügyben.

A Tapolcai Rendőrkapitányság adatgyűjtést végez és a  tudomására jutott információkat ellenőrzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!