Hírek

2015.05.11. 16:30

Oktalan károkozók a Kab-hegyen

Kab-hegy – Ismeretlen tettesek megrongálták a kilátóhoz vezető út fa korlátait. A helyreállítást a Veszprémi Erdőgazdaság (Verga) Zrt. még a héten elvégzi.

Tremmer Tamás

Közkedvelt kirándulóhely a Kab-hegy, ahol a Verga Zrt. kilátót is állított, hogy még jobban lehessen gyönyörködni a bakonyi panorámában. Sajnos, nem csak kirándulók, hanem pusztítók is járnak a környéken. Egyik olvasónk jelezte, hogy a tévétoronynál a kilátóhoz vezető út fa kerítését megrongálták, a deszkákat kirúgták, összetörték.

 

A kabhegyi rongálással kapcsolatban megkerestük a terület gazdáját, a Verga Zrt-ét. Schumacher István vezérigazgató elmondta, a közjóléti létesítményeikben sajnálatos módon gyakori az oktalan károkozás, mint amilyen ez is. A kárukat 20-25 ezer forint értékűr becsülték. Ígérete szerint a helyreállítást a héten elvégzik. Feljelentést azonban nem tesznek, mivel az elkövetőre vonatkozóan nincs konkrét nyom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!