• cikk kép
  Erdélyi hattyúdalocska - Váradi Péter Pál és Lőwey Lilla bemutatták legújabb köteteiket

  Veszprém - Az ismert szerzőpáros, Váradi Péter Pál és Lőwey Lilla vetített képes előadáson mutatták be legújabb, 43. kötetüket és a jövő évi falinaptárt.

 • cikk kép
  Bakancsosok jubileumi emlékülése

  A vidám hangulatú összejövetelen felelevenedtek a régi, közös túraprogramok emlékei is. A Civil szervezeti megalakulásuk 25 éves évfordulójának alkalmából stílusosan a Balaton parti Alsóörs vasútállomásának restijében találkoztak és baráti beszélgetéssel , közös turistaebéddel emlékeztek az elmúlt negyedszázad jelentős eseményeiről, emlékeiről, legemlékezetesebb túraprogramok pillanatairól.

 • cikk kép
  Hajdu János: Keszthelyen fogták el a gyanúsítottat (Videó az elfogásról!)

  Keszthelyen fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját szerdán - jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az ügyben tartott csütörtöki sajtótájékoztatón, a Központi Nyomoz Főügyészségen.

 • cikk kép
  A szabadságharcról vetélkedtek a diákok

  Ajka - Márai Sándor Mennyből az angyal című versével kezdődött a nyolcadikosok számára szervezett történelmi vetélkedő.

 • cikk kép
  Börtön jár a kuka-rugdosásért

  Ajka - Egy ittas férfi ismét rács mögé kerül, mert agresszíven viselkedett az utcán szerelmi bánatában.

 • cikk kép
  Ezt a férfit gyanúsítják a Teréz körúti robbantással (képek!)

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben.

 • cikk kép
  Teréz körúti robbantás - Elfogták a gyanúsítottat!

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben - jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Keresztes Imre főügyész.

 • cikk kép
  Szkafanderben hegesztettek - brutális németországi robbanás

  Ajka – Megrendülten hallottam a híreket a ludwigshafeni BASF-robbanásról. A üzemben magam is dolgoztam közel két évtizeddel ezelőtt – számolt be egy olvasónk.

 • cikk kép
  Ne pazaroljuk az ételt! - Rengeteg élelmiszert dobunk ki a szemétbe

  Az emberiséget érintő egyik legjelentősebb probléma az élelmiszer-pazarlás kérdése. Az Európai Bizottság becslése szerint csak Magyarországon évente kétmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik - mutatott rá Mayer Zseraldina, a pápai Acsády Ignác Szakképző Iskola ökocsoportjának munkáját segítő pedagógus.

 • cikk kép
  Ne nézzen ki az ablakon!

  Veszprém - Ha napsütést és szép időt akar látni, csütörtökön ne nézzen ki az ablakon, mert egész nap esni fog, az előrejelzés szerint.

 • cikk kép
  Megemlékezések Veszprémben 1956 hatvanadik évfordulóján

  Veszprém – Az '56-os emlékév programjai október elején kezdődtek, ezen a hétvégén egymást követik az események.

 • cikk kép
  Mezsgyén állt, ezért kivágták a 300 éves fát!

  Bazsi - Sérelmes a családom számára, hogy pusztításként tüntetik fel egy beteg és veszélyes fa kivágását – mondta Könnyid Tibor, aki a szomszédjával együtt fájó szívvel vágta ki a megmenthetetlen és mások épségét veszélyeztető gesztenyefát.

 • cikk kép
  Zebrán gázoltak gyalogost Pápán

  Pápa - Súlyosan megsérült a gyalogos, akit elütött egy autós csütörtökön reggel Pápán, gyalogátkelőhelyen, a Korona utcában, mondta el érdeklődésünkre Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő.

 • cikk kép
  Rablás a börtönben: kilenc év egyetlen ökölcsapásért

  Egyetlen ökölcsapásért kilenc év fegyházra ítéltek egy pécsi fiatalembert, aki a veszprémi börtönben támadt zárkatársára.

 • cikk kép
  Vadhalál - Őzek, szarvasok ne menjetek Szentkirályszabadja felé!

  Szentkirályszabadja - Egy gyönyörű szarvas lelte halálát az úton csütörtökön reggel Szentkirályszabadjánál, ahol egy autós elütötte.

Magazinok