• cikk kép
  Pénz, siker, csillogás - Milyen ajándékot kapjon a gyerek ballagásra?

  Ami a ballagást illeti, egész impozáns a felhozatal az ajándékokat tekintve. A pénzes virágcsokortól és drága italtól kezdve a vaskos borítékon át a műszaki cikkekig minden megtalálható a palettán.

 • cikk kép
  Somogyi Tamás az ország legjobb rendőre

  Ajka – Belügyminiszteri kitüntetésben részesült Somogyi Tamás címzetes rendőr főtörzszászlós, akit közrendvédelmi szakterületen az év rendőrévé választottak. Veszprém megyében még soha senki nem kapott ilyen díjat.

 • cikk kép
  "Úgy fogom szeretni a gyerekeimet, ahogy anyukám szeret engem" - Kisiskolások anyukájukról és az anyák napjáról

  Ön miért szereti az édesanyját? Kisiskolások idézik fel nekünk, miért fontos, hogy felnőttként is különlegessé tegyük az anyák napját.

 • cikk kép
  Árokba csúszott egy autó Veszprémben

  A baleset a József Attila utcában történt szerda reggel. Senki nem sérült meg.

 • cikk kép
  Havazhat is a Bakonyban?

  Veszprém - A hidegfront hatására akár havazhat és havas eső is eshet is a Bakonyban, az időjárás előrejelzés szerint.

 • cikk kép
  Veszprémieké lett a serleg

  A veszprémi Lovassy gimnáziumba kerül a keszthelyi önkormányzat által alapított helikoni vándorserleg. A Dunántúl legnagyobb ifjúsági kulturális fesztiválja múlt csütörtökön kezdődött, s a tíz versenyhelyszín mellett az utcák, terek is megteltek fiatalokkal, akik a járókelőket is megörvendeztették produkcióikkal.

 • cikk kép
  Filozofáltak a képviselők

  Devecser – Hiába kérte Ferenczi Gábor polgármester a képviselőtársait, hogy válasszanak alpolgármestert a közigazgatási bírság elkerülése érdekében, a jelölés nem vezetett eredményre.

 • cikk kép
  Modern rabszolgák

  Tapolca – Öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki rabszolgaként dolgoztatott embereket, sőt lopásra is kényszerítette őket. Az ítélet nem jogerős. Egy nagyvázsonyi szarvasmarhatelepen dolgozott K. B., amikor 2007-ben találkozott F. Antallal, aki átcsábította magához Tapolcára.

 • cikk kép
  Látássérülteket mentettek a húszemeletes pincéjéből

  Veszprém - Sokat segítenek nekünk abban, hogy minél gyorsabban és precízebben dolgozzunk, mentsünk egy olyan helyzetben, amikor az orrunkig sem látunk el, így például a sűrű füstben – így érzékeltette Nádai Balázs őrnagy, tűzoltóparancsnok a súlyos látássérültekkel való közös mentési gyakorlat előnyét kedden, a veszprémi húszemeletes pincéjében.

 • cikk kép
  Van fény az alagút végén

  Veszprém - Most már nem leszek földönfutó, ami a jóérzésű embereknek köszönhető, akik segítettek az újrakezdésben. Van már fény a sötét alagút végén – jegyezte meg boldogan, meghatódva Ignácz Veronika, akinek háza idén március elején ismeretlen okokból teljesen kiégett Rigácson.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra szerdán Veszprém megye útjain (04.27.)

  Szerdán is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Visszavonják a népszavazási kezdeményezést

  Veszprém - Az öt ellenzéki önkormányzati képviselő visszavonja a helyi népszavazási kezdeményezést.

 • cikk kép
  Kisteherautó és személygépkocsi ütközött Veszprémben

  Veszprém - Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Veszprémben hétfőn reggel, a vasútállomáshoz vezető út és a Házgyári út közelében.

 • cikk kép
  Ne erre jöjjön a gyerekért a suliba! - Csőtörés a Hunyadi utcában

  Veszprém - Csőtörés nehezíti a közlekedést Veszprémben a Hunyadi János utcában, a szakemberek egyelőre a hibás szakasz feltárását végzik, a munkálatok elhúzódhatnak.

 • cikk kép
  Jogsértő önkormányzat - Továbbra sincs alpolgármestere Devecsernek

  Devecser - Továbbra sincs alpolgármestere a városnak, noha a megyei kormányhivatal törvényességi felhívással élt, a jogsértést a hétfői képviselő-testületi ülésen sem sikerült megszüntetni.

Magazinok