• cikk kép
  Nemzetközi légi gyakorlat Pápán - Velünk együtt erős a NATO

  Pápa - Simicskó István honvédelmi miniszter és Colleen Bell amerikai nagykövet is megtekintette azt a nemzetközi légi gyakorlatot, mely amerikai, szlovén, szlovák, cseh és magyar katonai repülőgépek részvételével zajlik az MH Pápa Bázisrepülőtéren.

 • cikk kép
  Bérnövekedésre lenne szükség

  A Magyar Szakszervezeti Szövetség sajtóközleményében hívta fel a figyelmet arra, hogy a kormány, a munkáltatói és a munkavállalói oldal közösen hatékonyabban, eredményesebben tudná megoldani a munkaerőpiac égető gondjait.

 • cikk kép
  Virágosítási verseny indult Pápán

  Pápa - A közelmúltban sok helyszínen növénytelepítéssel szépült meg a város. A napokban ezeket a közterületi fejlesztéseket egy városunkba érkező vizsgálóbizottság zsűrizte a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny keretében.

 • cikk kép
  Magyarok kenyere - Rászoruló gyermekeken segítenek

  Nemesvámos - Idén is várják a gazdálkodók búzafelajánlását a Magyarok kenyere programban, az adományokat karitatív célra fordítják.

 • cikk kép
  Figyelem, csalás: telefonon trükköznek a szélhámosok

  Megyei körkép - A tettesek legtöbbször mobiltelefon szolgáltató képviselőjeként hívják fel áldozataikat, akiket egy állítólagos nyereményről értesítenek – közölte a rendőrség.

 • cikk kép
  Anya, mi lesz most velünk?

  Itt, a kertben zokogva néztük végig tehetetlenül, amint porrá ég a szemünk előtt szeretett otthonunk – mutat körbe az üszkös, kormos, összeégett romokon Bélafi Julianna, aki férjével, Istvánnal és kisfiával, a kilenc éves Mátéval menekült ki a tűz elől az elmúlt hétégi viharban Ajkán, amikor is feltehetően villám csapott a házukba.

 • cikk kép
  Előzetes letartóztatásban a cseszneki hétvégi ház betörője

  Csesznek - Egy Csesznek külterületén álló hétvégi ház tulajdonosa 2016. június 21-én este arra érkezett meg, hogy ingatlanának egyik ablakát befeszítették és egy idegen tartózkodik az épületben – közölte a rendőrség.

 • cikk kép
 • cikk kép
  Köd a nyárban

  Veszprém és a Balaton körül sűrű köd nehezíti a közlekedést szerda reggel.

 • cikk kép
  Erős viharok villámokkal - Nincs védelem?

  Szélsőséges az időjárás, gyakoriak a szokatlanul erős viharok, mennydörgéssel, villámlással, orkán erejű széllel, a minap tojásnagyságú jegek okoztak jelentős károkat a Balatonnál. Sajnos megyénkben is mind többször előfordul, hogy olyan szomorú eseményekről tudósítunk, amikor villámcsapás miatt égett le az emberek otthona, több ilyen tragédiáról is írtunk már lapunkban.

 • cikk kép
  Megváltozik a nagyszülők szerepe

  Veszprém - A nagyszülőket is megáldották az Anna-napi szentmisén a Szent Mihály-bazilikában.

 • cikk kép
  Jobb együtt izgulni - Közösen várták a leendő veszprémi hallgatók a ponthatárokat

  Veszprém - Idén is együtt várták a Pannon Egyetemre felvételiző hallgatók a kedd estére szervezett Felvételi pontpartin a központi ponthatárok kihirdetését.

 • cikk kép
  Ne adjon esélyt a tolvajoknak! - Ezekre figyeljen a strandon

  Már mindenkinek megfordulhatott a fejében a strandolás alkalmával a vízben hűsölve, hogy ezt vagy azt nem kellett volna kint hagyni, jobban el kellett volna rejteni, vagy el sem kellett volna hozni. Persze kevés esély van rá, hogy pont a mi cuccunkat vigyék el tolvajok, de az ördög sosem alszik. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályáról Gaál Csaba rendőr őrnagyot kérdeztük, hogy mire kell odafigyelni, ha lemegyünk fürdőzni.

 • cikk kép
  Felsővárosi nap másodszor - Minden korosztály találhatott magának programot

  Pápa - Főzőverseny, sport, muzsikaszó, játékos programok, vetélkedő, retró diszkó, sör és lángos. Együtt ünnepelt hétvégén a Millenniumi Emlékpark és környéke a Felsővárosi napon. A programok kora délelőtt kezdődtek és egészen este tízig tartottak.

 • cikk kép
  Nem csak dísznek készült - Csopakon egymást érik a különleges fainstallációk

  Csopak - Ellepték a faépítmények a falut, a vasútállomáson egy hekk kerget egy mozdonyt, de mégis, miért?

Magazinok