• cikk kép
  Fiatalkorú lányt keres a rendőrség

  A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 16 éves lány eltűnése ügyében.

 • cikk kép
  Milliókat tett zsebre a futtató

  Berhida, Veszprém - Két futtatott lány közreműködésével meglehetősen szép összegekre tett szert egy többszörösen büntetett előéletű férfi, akit jogerősen hat és fél évre ítéltek.

 • cikk kép

  Klímaváltozás

  Ázsiai eredetű kagylók a magyar tengerben - Balatoni inváziók II.

  A nagy számban jelen lévő apró invazív kvagga- és vándorkagyló (Dreissena-fajok) mellett, melyet a Napló korábbi számában, a Klímaváltozás sorozatban mutattunk be, egyéb, ázsiai eredetű iszaplakó kagylófajok is elszaporodtak a Balatonban.

 • cikk kép
  Kérdések és válaszok a balatonfűzfői lőporgyárról

  Balatonfűzfő - Újabb írásbeli kérdést nyújtott be a nemzetgazdasági miniszterhez Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselő, valamint a belügyminiszterhez a balatonfűzfői lőporgyár ügyében.

 • cikk kép
  Hogyan védekezhetünk az új sebességmérő eszközök ellen?

  A Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok (KKEP) joghatással járó dokumentációinak indítása előtt két héttel a rendőrség a police.hu-n értesíti a közvéleményt, derült ki az ORFK a Naplóhoz intézett válaszából. Továbbá azt is megtudtuk, hogyan védekezhetünk a radaros technológiával dolgozó, új sebességmérő eszközök ellen.

 • cikk kép
  Segítség, kirabolnak! Mit tegyek?

  Mit tegyünk, ha rablás áldozataivá válunk? Mi tehetünk az üzletünk, irodánk megfelelő védelme, illetve egy támadás bekövetkezte után a rendőrség munkájának segítése érdekében?

 • cikk kép
  Romló statisztikák – Növekszik a rákos megbetegedések száma

  Több mint másfélszeresére emelkedett a daganatos megbetegedések száma Veszprém megyében az elmúlt másfél évtizedben, derül ki a Nemzeti Rákregiszter adataiból.

 • cikk kép
  Égett egy asztalosműhely Veszprémben

  Veszprém – Információnk szerint eddig ismeretlen okokból kigyulladt egy asztalosműhely csütörtökön este Veszprémben, a Kistó utcában, értesülésünket Csépányi-Barczi Petra megyei katasztrófavédelmi szóvivő megerősítette.

 • cikk kép
  Tiltakoztak a vörösiszapos ítélet ellen

  Veszprém - Ha teljesítik a tulajdonosok környezetvédelmi vállalásaikat és profitjukból költöttek volna a tározó rekonstrukciójára, folyamatos ellenőrzésére, a veszélyforrások megszűntetésére, akkor meggyőződésünk szerint nem történik meg a tragédia – hangsúlyozta Ferenczi Gábor Devecser polgármestere a vörösiszap ügyben hozott felmentő ítélet miatt, az érintett polgármesterek által szervezett demonstráción, a Veszprémi Törvényszéken, csütörtökön.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra pénteken Veszprém megye útjain (02.05.)

  Pénteken is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Zsarolás miatt nyomoztak (videóval)

  Két nap alatt befejeztek a tapolcai rendőrök egy zsarolás miatt indított nyomozást.

 • cikk kép
  Életveszélyesen megfenyegették a bírósági kollégiumvezetőt

  Veszprém – Varga Gábor kollégiumvezető fotóját február 4-én több helyen kiragasztották a belvárosban, és hozzá a vörösiszappal kapcsolatosan trágár szavakat, életveszélyes fenyegetést írtak.

 • cikk kép
  Nem kopogtatnak többé a vízóra-leolvasók

  Megyénk több településén is rádiójelet sugárzó fogyasztásmérő vízórát használ a Bakonykarszt Zrt. Az érintett területeken nem kopogtatnak már a leolvasók, csak az adatokat begyűjtő mini-számítógéppel a kézben végigsétálnak az utcákon – mondja Fazekas Csaba, a Bakonykarszt gazdasági igazgatója, majd mutatja is a szerkezetet.

 • cikk kép
  Van felesleges 4,5 milliárdja? Megveheti a pápai húsgyárat

  Pápa – A felszámoló közzétette nyilvános értékesítési felhívását: 4,5 milliárd forintért egyben eladó az egész pápai húsgyár.

 • cikk kép
  Nyughatatlan Balaton: óránként változhat a vízszint

  Megyei körkép - A látszólagosság ellenére a Balaton vízszintje igen ritkán van teljes nyugalomban, egy órán belül is előfordulhatnak akár többcentis vízszintkülönbségek.

Magazinok