Hírek

2012.04.24. 09:15

Tiszta lett a település

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közreműködésével, az önkormányzat szervezésében idén is megtisztították a település belterületi útjait, közterületeit, parkjait és a főutat a lelkes vilonyaiak.

Napló Online

A föld napja alkalmából szervezett társadalmi megmozdulás elengedhetetlen kellékeit, a mellényt, kesztyűt, szemeteszsákot a főszervező Magyar Közút Nonprofit Zrt. biztosította. A felszerelések átvételéről, a munkabiztonsági és egészségvédelmi előírások megismeréséről szóló nyilatkozat aláírása után az előre megjelölt útvonalakon haladtak az önkéntesek, és a délután végére több zsák szeméttől szabadították meg a környezetüket, titkon bízva abban, hogy a szerepvállalásukkal a környezetvédelem  fontosságára tudták felhívni a figyelmet.


 
Ezúton köszönjük minden egyes résztvevő lelkiismeretes munkáját, a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ezen belül is Tölgyesi Lilla szervezésben nyújtott segítségét.
 
Fésüs Sándor
polgármester,
Vilonya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!