• cikk kép
  Megöltek egy nőt Pápán (frissítve)

  Pápa - Frankó Marianna megyei rendőrségi szóvivő a helyszínen elmondta, hogy vasárnap délután 13 óra 40 perc körül egy 27 éves nőt 35 éves élettársa előzetes szóváltás után megszúrt a belvárosban, aki a helyszínen meghalt.

 • cikk kép
  Tüzet oltottak a gyerekek

  Veszprém - Összevesztek a gyerekek azon, hogy ki segítsen az oltáshoz szükséges vízsugár összeszerelésében Demeter Tamás főtörzsőrmesternek vasárnap délelőtt a katasztrófavédelem megyei igazgatóságán, ahol a tűzoltók gyereknap alkalmával bemutatták autóikat, eszközeiket, és a kicsik sok mindent ki is próbálhattak.

 • cikk kép
  A veszprémi szurkolók elhatárolódtak

  Jegyűzér csapott be 86 veszprémi szurkolót, akik az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) jóvoltából szerencsére nem szorultak ki a Lanxess Arénából, hanem megtekinthették a mérkőzéseket.

 • cikk kép
  Hőseink emlékére - Mindig a hazára gondoltak, azért küzdöttek

  Tapolca –- A nemzet erkölcsi kötelessége, hogy hőseire emlékezzen. Erről beszélt a hősök emléknapján tartott ünnepségen a Katonai emlékparkban Fodor Lajos vezérezredes.

 • cikk kép
  Nagyüzem a gyermeknapi programokon – Süti, az új rendőrkutya

  Veszprém - Megtelt a Gulya-domb információnk szerint, ahol hatalmas tömeg érdeklődik az állatkerti programok iránt, rendőrök irányítják a forgalmat, parkolóhelyet nehezen lehet találni.

 • cikk kép
  Borbi, a szereprekorder -– Borbiczki Ferenc soha nem felejti Veszprémet

  Budapest - Nem akármilyen rekordként az elmúlt 19 évben eddig 1090-szer játszotta el Akela szerepét Borbiczki Ferenc A dzsungel könyve című musicalben a Pesti Színházban. A Veszprémhez ezer szállal kötődő, Borbi becenévre hallgató művész elmondta: büszke arra, hogy alapító tagja lehet ennek a sikerprodukciónak.

 • cikk kép
  Könnyűnek tűnő nehéz műfaj a "bohóckodás"

  Belép a bohóc, kicsi és nagy dől a nevetéstől. A műsor ideje alatt repül az idő. Még a máskor félénk gyerekek is szívesen kiállnak a népes közönség elé.

 • cikk kép
  Ünneplés az arénánál!

  Veszprém - Döntőben a Veszprém! Természetesen az arénánál is óriási ünneplés kezdődött. Szóltak a dudák és a sípok, a hatalmas tömeg egységes tapsviharban tőrt ki. Holnap ugyanitt! A Barcelona elleni finálé 18 órakor kezdődik. Lehet, hogy még ennél is többen lesznek??

 • cikk kép
  Hosszabb menetidő Herendnél

  Herend – Közel egy éve már, hogy megkezdődött a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszának felújítása, így a Márkó és Herend közötti út kiszélesítése.

 • cikk kép
  Maraton a borospincében

  Badacsonyörs - Az egyik neves pincészet hatalmas hordói mellett vezett a szombati ultramaraton verseny útvonala.

 • cikk kép
  Két embert is menteni kellett a tűzoltóknak Bakonynánán (frissítve)

  Rövid időn belül két ember is szakadékba zuhant a Római fürdőnél, Bakonynánán, május 30-án délután.

 • cikk kép
  Megelevenedik a tapolcai csata

  Tapolca - Az harmadik alkalommal megrendezett Országos Hadi Kulturális Fesztivál csúcspontjai a látványos csata jelenetek voltak.

 • cikk kép
  Kerékpáros ütközött gyalogossal

  Veszprém - Súlyosan megsérült az a 67 éves kerékpáros nő, aki egy 36 éves, gyalogosan közlekedő férfival ütközött össze szombaton este Csopaknál, a 71-es számú út melletti kerékpárúton – közölte Frankó Marianna, megyei rendőrségi szóvivő.

 • cikk kép
  Két nap a gyerekekért

  Veszprém - Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és a Veszprémi Petőfi Színház szervezett gyereknapi programokat szombaton. A kicsik vasárnap több helyszínen folytathatják az ünneplést.

 • cikk kép
  Veszprémi dílert keres a kölni rendőrség

  A kölni Bajnokok Ligája négyes döntőjét fura közjáték zavarta meg a háttérben. Kiderült, hogy egy veszprémi díler, nyolcvan darab, az eredetivel megtévesztésig hasonló jegyet adott el honfitársainak.