Hírek

2011.02.02. 18:16

Diploma - Kezdődik a nagybetűs élet

Veszprém - Ez alkalommal a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának végzős hallgatói vették át diplomájukat az egyetem aulájában.

Szabó Zsuzsanna

Az esemény résztvevőit dr. Jancsik András, a gazdaságtudományi kar dékánja köszöntötte. Beszédében kiemelte: a most munkaerőpiacra kikerülőknek a jövőben az egyik legfőbb feladata a változásokhoz való folyamatos alkalmozkodás, a fejlődés lesz. Felhívta a végzősök figyelmét arra, mindig legyenek határozott életcéljaik, elveik, de ne feljtsenek el néha megállni a nagy rohanásban, és megélni a nagy pillanatokat. Törekedjenek arra, a változásnak inkább mozgatórugói, semmint elszenvedői legyenek.

 


 
Egy felsőoktatási intézmény életének egyik legkiemelkedőbb esménye a diplomaátadó ünnepély. Ma Magyarországon a diplomával rendelkezők átlagfizetése több mint kétszerese az azzal nem rendelkezőkének - ezt már dr. Kristóf János, az intézmény oktatási és akkreditációs ügyekért felelős rektorhelyettese mondta köszöntőjében. Hangsúlyozta, bár bizonyos szakmákban túlképzés van, jó szakemberekre mindig szükség lesz.

Az eseményen közreműködött a Veszprémi Légierő Zenekar és fellépett Vastag Csaba, az egyetem hallgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!