Hírek

2010.08.02. 09:39

Hétvégén igazi Csopakabana várja

Csopak - Augusztus első hétvégéjén latin hangulattal várja vendégeit a csopaki strand. Három napon keresztül a ritmusé, a táncé és a finom koktéloké lesz a főszerep. Az esti bulik hangulatáról dj-k gondoskodnak.

Kovácsné Bertalan Dóra

Pénteken kezdődik a Csopakabana, amely - mint a nevéből is látszik - igazi latinos, táncos, koktélos, bulis hétvégét ígér minden korosztálynak. Minden nap már délelőtt 11 órától színes, izgalmas programok várják a vendégeket.  A sport szerelmesei is sokféle program közül választhatnak, hiszen lesz strandröplabda, zumba fitness, kerékpáros bemutató és természetesen - latin ritmusok - vízi aerobik is.

Pénteken a veszprémi Golding Tánccsoport latin-amerikai táncműsora, majd pedig szamba táncosok és a Repülő Harcosok capoierásokból és artistákból álló csoportja szórakoztatja és hívja táncba a strandolókat. A latin-amerikai hamisítatlan strandparty elengedhetetlen része a kongaszó. Ebben sem lesz hiány, hiszen minden nap hallhatják a vendégek a Rhythm Sticks fergeteges kongashowját. Péntek este pedig Rocksteady áll a dj-pult mögé.

Szombaton a Salsa Fuerte táncosai vezetik be a salsa világába a táncoslábú érdeklődőket. Délután Trial és Monocikli show-val kápráztatják el a nagyérdeműt.  Hat órától a Sunroots együttes egész este surf reggae zenével várja a szórakozni vágyókat, majd a dj-k veszik át a főszerepet.

Vasárnap is többféle programot kínálnak. A kongások után mindenki beállhat az új őrület, a zumba fitness mindent megmozgató tornájára. Délután a Szombathelyi Kötélugró Klub pattogós programjával mutatják meg, mi mindent is lehet kezdeni egy vagy több ugrálókötéllel. Este ismét Csopak Hangja, bárki megcsillogtathatja énektudását a karaoke verseny harmadik elődöntőjén. Az éneklők megmérettetése után ismét Rocksteady keveri a zenéket.

A művészet kedvelői szombaton 18 órától a Csopaki Művésztelep kiállításának megnyitóján vehetnek részt a Csopak Galériában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!