Hírek

2010.02.24. 09:53

Vérfagyasztó gyilkosság Nádasdladányban

Nádasdladány - A nádasdladányi körzeti megbízott talált rá kedden este annak a 66 éves helybéli férfinak a holttestére, akit több késszúrással öltek meg házában hétfőn. A rendőrök hamar elfogták a feltételezett tetteseket.

Kiss Nikolett

Kedden este hat óra körül kapta a nádasdladányi körzeti megbízott a jelzést, hogy az egyik idős helybéli férfit nem éri el gondozója, aggódik, nem tudja, mi van vele. A megbízott rögtön a keresett személy házához ment, ahol vérbe fagyva találta a 66 éves férfit - közölte a Fejér Megyei Hírlap.

A településen végzett adatgyűjtés alapján a Fejér megyei nyomozók látókörébe került egy 34 és egy 33 éves nádasdladányi férfi. A két személyt az egyik helyi sörözőből állították elő a rendőrök, majd mind a kettőjük lakhelyén házkutatást tartottak, ahol lefoglalták a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyakat.

A brutális bűncselekmény hátterében a nyomozók egy korábbi pénzügyi elszámolási vitát sejtenek. A rendőrség mind a két férfit emberöléssel gyanúsítja, jelenleg bűnügyi őrizetben vannak - tájékoztatott Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!