• cikk kép
  Új alpolgármestert választottak

  Balatonkenese - Tábori György képviselőt választotta meg a testület a csütörtök esti képviselőtestületi ülésen, a városházán, mert Kocsis Jenő képviselő még korábban lemondott erről a tisztségről.

 • cikk kép
  A Mediaworks megvette a PLT-t

  A Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyével a Mediaworks Hungary Zrt. (Mediaworks) a mai napon megvásárolta a Pannon Lapok Társasága Kft.-t (PLT).

 • cikk kép
  Halálfélelemben: élve eltemetve

  Visszanézek, és minden alkalommal beleborzongok a pillanatba, amikor hallom, ha valaki lépked a hátam mögött, ha úgy adódik, hogy kora reggel, illetve hajnalban utcára megyek vásárolni a családnak. Ilyenkor félelem villan át minden porcikámon, mert eszembe jut, amikor húsz évvel ezelőtt ott maradtam magamra egy gödörben, miközben hallottam az illető távolodó lépteit, aki kést rántva rám, majd megkötözve, szó szerint élve temetett el - mondja halkan, maga elé tekintve a 48 éves balatonfűzfői asszony.

 • cikk kép
  Háziorvosnak adta ki magát, így csalt ki pénzt egy idős asszonytól

  A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség a bűncselekmény felismerésére idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a 31 éves, Fejér megyei illetőségű nővel szemben, aki 2016 áprilisában, magát háziorvosnak kiadva, közgyógyellátás ígéretével egy 75 éves asszony pénzét csalta ki, közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

 • cikk kép
  Leállt egy gyermek légzése az iskolában - az életéért küzdöttek (frissítve)

  Nemesszalók - Leállt a légzése és a keringése egy gyermeknek, aki elvesztette az eszméletét csütörtökön délután a nemesszalóki általános iskolában – tájékoztatott a mentőszolgálat ügyeletese.

 • cikk kép
  Napelempark épülhet a városban

  Veszprém - Minden idők legrövidebb közgyűléseinek egyikén új energetikai fejlesztések megvalósíthatóságáról is döntöttek a képviselők.

 • cikk kép
  Bepereljük Zamárdit? - A tó túloldalán is hallani a zenét

  Balatonfüred – Ismét felmerült a testületi ülésen a kérdés: mit kezdhet egy nyugalmában megzavart lakos a nyári koncertek dübörgése ellen?

 • cikk kép
  Leszámolnak a terrorral

  Veszprém - A régi kínaiak írásmódjában a béke szimbóluma nem más, mint egy lándzsát tartó katona. A mai gyakorlat is elsősorban arról szólt, hogy a magyar és a szövetséges katonák a békét szolgálják és a békéért küzdenek.

 • cikk kép
  Rakott kel, csilis bab: Hat fejezetet tárgyal az Egytálételek könyve

  Veszprém - Mától kapható az Egytálételek könyve, a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. legújabb, tizenkilencedik szakácskönyve.

 • cikk kép
  Kiváló minőségben készültek el az utak

  Devecser – Nemcsak megújultak, hanem biztonságosabbá is váltak az utak – hangsúlyozta Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő.

 • cikk kép
  Online szerkesztői állás Veszprémben

  A Pannon Lapok Társasága a régió meghatározó nyomtatott és online médiavállalata keres kollégát folyamatosan bővülő online csapatába! (x)

 • cikk kép
  Két személykocsi karambolozott

  Egy személy könnyebben megsérült, amikor két személygépkocsi ütközött Veszprémnél, a felsőörsi elágazónál csütörtök délelőtt - közölte Orosz Katalin rendőrségi szóvivő.

 • cikk kép
  Hétvégén még fürödhetünk a Balatonban

  Szeptember végét mutat a naptár, a napokban mégis többen megmártóztak a Balatonban. Az ősz első hónapja szikrázó napsütéssel búcsúzik.

 • cikk kép
  Közgyűlés a városházán - Kövesse élőben, miről tanácskoznak a városvezetők!

  Veszprém - Hartmann Ferenc ellenzéki képviselő indítványával indult a városi közgyűlés. Igazi szópárbajt hozott az első beadvány.

 • cikk kép
  Segítség a diákoknak: Füzetcsomagot kapott negyven tanuló

  Veszprém - Negyven gyermek kapott füzet- csomagot egy jótékonysági program keretében a minap.