• cikk kép
  Ez a lemez a kedvencem - Udvaros Dorottya Majdnem valaki című koncertjével lépett fel Veszprémben

  Maximálisan megbízom a zeneszerzőben és a szövegíróban, mondta Udvaros Dorottya Kossuth-díjas színművész, aki tavaly készítette el második önálló albumát. Majdnem valaki című lemezét a Veszprémi Petőfi Színházban mutatta be. A színházi munka mellett most a koncertek a legfontosabbak, mondta.

 • cikk kép
  A futás segíti legjobban a tanulásban

  Ujszászi Péter, az ajkai Bródy Imre Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény érettségiző tanulója sikeresen teljesítette az írásbeli feladatokat. Most felvételijére készül, utána az érettségi szóbeli tantárgyait ismétli át.

 • cikk kép
  Kora nyárias időjárás érkezik

  A borús, szeles és hűvösebb tavaszi hetek után a következő napokban már nyarat idéző hőmérsékletre számíthatunk.

 • cikk kép
  Tabuk nélkül a szexuális erőszakról

  Pápa - A szexuális erőszak olyan bűncselekmény, melynek során az elkövető a másik feletti hatalmát demonstrálja, és súlyosan megalázza őt – fejtette ki Hegyiné Mráz Erika tanácsadó szakpszichológus, a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Pápai Tagintézményének igazgatója.

 • cikk kép
  A gépkocsi nem értéktároló! - Nyolc autót tört fel az elkövető

  Pápa - A gépkocsi nem értéktároló! – figyelmeztetett Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság kiemelt megelőzési főelőadója a közelmúltban történt gépkocsifeltörések tapasztalatainak tükrében.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra szombaton Veszprém megye útjain (05.21.)

  Szombaton is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  A legjobb helyszínelők

  Kitűnően szerepelt az Ajkai Rendőrkapitányság két baleseti helyszínelője a nemrégiben rendezett szakmai versenyen.

 • cikk kép
  Egy rongyos bohóc - Háromszéki Péter emlékére

  " Ha az ember bejön fiatalon a színházba és lejátszik 200-300 előadást, akkor biztos megváltozik. Mert ez egyszerre irodalom, zene, tánc, építészet, divat, képzőművészet. Felszedhet magára mindent, akár egy sündisznó, ami átmegy az erdőn, avaron, és ha jók a tüskéi, akkor mire kiér a tisztásra, olyan lesz, mint egy rongyos bohóc. Számomra minden emlék itt van. Érzem a színház ízét, illatát. "

 • cikk kép
  Késelés a hajmáskéri lakótelepen?

  Hajmáskér - Késeléshez riasztották a mentőket csütörtökön késő este a hajmáskéri laktelepre, ahol egy kézsérült férfit találtak, őt szállították be a veszprémi kórházba.

 • cikk kép
  Koccanás és hatalmas dugó Veszprémnél

  Veszprém - Két autó összeütközött a Veszprémet elkerülő külső körgyűrűnél, a balatonfüredi kereszteződésnél, a sor vége jóval távolabb, a balatonalmádi úti kereszteződésig ér.

 • cikk kép
  Elhunyt Háromszéki Péter

  Hetvennégy éves korában május 20-án elhunyt Háromszéki Péter, a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagja, tudatta a teátrum.

 • cikk kép
  Önkéntes véradás

  A jövő hét folyamán az alábbi helyeken nyílik lehetőség véradásra.

 • cikk kép
  Német személygépkocsi lángolt a 8-as főúton

  Veszprém - Teljesen kiégett egy német személygépkocsi csütörtökön délután a 8-as főút 46-os és 47-es kilométerszelvénye között – tájékoztatott a katasztrófavédelem ügyeletese.

 • cikk kép
  Elítélték a romák háza felé dobáló felvonulót

  Devecser, Veszprém - Három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a Veszprémi Törvényszék azt a férfit, aki négy éve a Jobbik devecseri felvonulásán romák háza felé dobott egy műanyagpalackot és köveket.

 • cikk kép
  Gázvezeték-sérülés Dobán

  Május 19-én nem sokkal 11 óra után érkezett a jelzés a megyei művelet irányítási központba, miszerint Doba település külterületén gépi munkavégzés közben gázvezeték sérülés történt.

Magazinok