Hétvége

2015.11.19. 11:39

Staféta Hörömpöly Imrénével

Pandur Ferenc azt kérdezi Hörömpöly Imrénétől, hogy milyen tevékenységet folytat a mellműtötteket tömörítő Rákbetegek Országos Szervezetének pápai Megújulás Klubja.

Polgár Bettina

- A ’98-as operációmat sugárterápia és több éves injekciós kezelés követte. Mivel a környéken nem volt olyan klub, ahol a hasonló beavatkozáson átesett személyek megoszthatták volna egymással tapasztalatikat, így elhatároztam, létrehozok egyet, amelyet már 17 éve vezetek.

- A csapat jelenleg 38 tagot számlál, akikkel minden hónap második csütörtökjén klubfoglalkozást tartunk, emellett pedig tornára és vízi gyógytornára járunk. 2005-től rendszeres támaszadó szolgálatot is működtetünk, ahol készségesen meghallgatjuk egymást és kötetlen beszélgetéseken összegezzük a tapasztalataikat. Kirándulásokon, jótékonysági eseményeken, egészségnapokon veszünk részt. Gyakran szervezünk előadásokat különböző témákban, valamint a prevenciós rendezvényeken is tevékeny szerepet vállalunk. Szeretettel várjuk azokat, akik segítségért, támaszért fordulnak hozzánk. A Megújulás Klub szimbóluma egy fa, melynek ugyan levágták az ágát, de az kihajtott és újra virágba borult. Ez a reménnyel teli, pozitív szemlélet hatja át a mi mindennapjainkat is.

Azt kérdezi Osgyán Gábortól, hogy működnek a szélerőművek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!