Hétvége

2016.04.01. 11:02

Lövészek és íjászok húsvétja

Ajka - Húsvét vasárnapján ismét megszervezte az Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület a tojáslövő versenyt. A tizennyolcadszor meghirdetett versenyre nyolcvanhárman neveztek be.

Tisler Anna

Ők a hagyományos lőlap helyett tojásokat találtak el kispuskával, légpuskával és íjjal. A felnőtt korcsoportos íjászoknál Bóday Gyula, Kasza László és Száki Zoltán lett a sorrend.  Az ifiknél Száki Máté győzött, második lett Tóth Marcell, harmadik Tóth Lóránt. A legkisebbeknél  Papp András és Kovács Donald lett a sorrend.

Kispuskában a felnőtt férfiaknál Dobrovits Norbert, Bóday Gyula és Dobrovits Zsolt sorrend alakult ki. Ifjúsági kategóriában Száki Máté, Bóday Dominik és Fiausch Balázs, valamint  Tóth Erika és Szájli Tímea szerepelt a legeredményesebben.

Légpuskában a férfiaknál Kajtár János győzött Kasza László és Csendes Róbert előtt. A nők versenyében Szájli Tímea, Tóth Erika és Berzsenyiné Kasza Nikoletta volt a legeredményesebb.  Az ifi fiúknál Bóday Dominik szerepelt a legjobban,  nyerte, második lett Farnadi Ödön, harmadik Holjencsik Bence. A serdülő fiúknál húsvétkor Fiausch Balázs, Tóth Lóránt és Pap András teljesített a legjobban. A serdülő lány kategóriában egyedül  Darvas Georgina nevezett be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!