Sport

 • cikk kép
  Megye II - Ezúttal az Antalfa botlott, jó meccset hozott a vaszari búcsú

  Megyei körkép – Ismét változás történt az élen az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokságban. A Szentantalfa, hiába vezetett már a második percben, nem tudott nyerni. Az izgalmas meccset játszó Ősi viszont igen.

 • cikk kép
  Folytatódik a megye II-es versenyfutás

  MEGYEI KÖRKÉP - Az MTD Hungária megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. játéknapján az éllovasok közül a listavezető Szentantalfa idegenben, míg az üldözők közül az Ősi és a Sümeg is hazai pályán érvényesítheti a papírformát.

 • cikk kép
  Nyolcgólos döntetlen született Balatonkenesén

  A Pápateszér és a Balatonkenese egyaránt meglepetést tudott okozni az MTD Hungária megye II U-19-es futballbajnokságban.

 • cikk kép
  Nem bírt egymással az Almádi és az Ugod SE

  VESZPRÉM - Hat meccsből csak hármat játszottak le az MTD Hungária megye I U-19-es labdarúgó-bajnokság előző fordulójában.

 • cikk kép
  Két tapolcai viadallal rajtolt a modellező idény

  HEREND - A szezon nyitányaként két tapolcai versenyen röptették gépeiket a herendi modellezők. Természetesen nem maradtak el a jó eredmények.

 • cikk kép
  Előzött a Szentantalfa a rangadók fordulójában

  VESZPRÉM - Hatalmas küzdelmeket tartogatott az MTD Hungária megye II-es futballbajnokság 24. fordulója. A Herend saját pályáján tréfálta meg az éllovast, a Szentantalfa vette át a vezetést.

 • cikk kép
  Biztosan halad az arany felé a Várpalotai Bányász

  Megyei körkép - Tizenhárom ponttal, magabiztosan vezeti az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es pontvadászatát a Várpalotai Bányász SK csapata. A hétvégén a Fűzfő-Devecser meccs elmaradt.

 • cikk kép
  Tombol a tél Herenden

  Körút a városban, a téli tavaszban.

 • cikk kép
  Rendhagyó énekóra Herenden

  Szeretnénk hangszert adni a gyerekek kezébe és megmutatni, hogy az élőzenéből gyökeredzik minden olyan zene, amit manapság telefon segítségével letöltenek, és nagyjából a szobából ki nem mozdulva hallgatnak – vallja Temesi Bertalan

 • cikk kép
  MEGYE II - A peremartoni Dufek és a nemesvámosi Weibel is mesterhármasig jutott

  Megyei körkép - Csak döntetlent ért el a listavezető Ősi az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztályban, így az üldöző Szentantalfa két pontra megközelítette az éllovast. A jelenleg harmadik Sümeg VSE lemaradása az elsőtől pedig csupán három pont.

 • cikk kép
  A húsvéti hétvégén sem maradunk sport nélkül

  Megyei körkép - A húsvéti ünnepek dacára változatos sportprogramok közül válogathatunk a hosszú hétvégén.

 • cikk kép
  Az Úrkút nyerte a rangadót Balatonalmádi ellen

  Megyei körkép - A Várpalota és a Gyulafirátót is egyaránt nagyarányú győzelemmel zárta az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságát.

 • cikk kép
  Visszacsúsztak az ajkai tekések

  Megyei körkép - Újabb vereségének köszönhetően a 10. helyre csúszott vissza az Ajka Kristály a Szuperliga 21. fordulójában. Az első osztályban a Herendnek a listavezető pozíció elvesztésébe került a Nagymizdó elleni kisiklás.

 • cikk kép

  Mesternégyest szerzett a gólkirály-jelölt

  Megyei II.: a Csopak távol került a dobogótól

  A listavezető Ősi, illetve az üldözői, a Szentantalfa és a Sümeg is idegenben szaporította pontjai számát. A dobogóért vívott harcból viszont egyelőre kiszállt a Csopak, amely hazai pályán szenvedett kínos vereséget.

 • cikk kép
  Megyei II: Talpra tud állni a Sümeg?

  Az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság soron következő, 22. játéknapján többek között választ kaphatunk arra is, hogy a bajnokesélyesnek kikiáltott Sümeg a múlt héten elszenvedett pofon után talpra tud-e állni Tomajon.

 • cikk kép
  Ajánlatok a hétvégi Veszprém megyei sportprogramokból

  Megyei körkép - A labdarúgás és a kézilabda minden osztályában teljes a műsor hétvégén. Íme, az aktuális megyei sportprogramok!

 • cikk kép
  Az U17-es pápaiak legyőzték a Haladást

  Megyei körkép - Megyei rangadót tartottak a III. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságban. Mindkét korosztályban, az U19-ben és az U17-ben is döntetlenre végződött a Veszprém és az Ajka randevúja.

 • cikk kép
  A Herend kiütötte a balatonkenesei alakulatot

  Megyei körkép - Továbbra is igen kiélezett a harc az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztály U19-es bajnokságában az első helyért: Nemesszalók mindössze egyetlen ponttal előzi meg Tapolcát az arany-éremért vívott harcban. Ráadásul mindkét csapat sikerrel vette a 21. fordulót.

 • cikk kép
  Megye I U19: Három együttes nagyon lemaradt a tabellán

  Megyei körkép - Már nyolc pont a Várpalotai Bányász SK előnye az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságában, miután az üldöző Ugod, meglepetésre, hazai pályán kikapott a Gyulafirátóttól.

 • cikk kép
  „Bélás” művészetisek és „Fischeres” porcelánosok közös tárlata

  Zirc – A helyi III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a herendi Fischer Mór Porcelánipari Szakközépiskola közös kiállítása nyílt a városházán, mely a két középiskola művészeti nevelő-oktató munkájába nyújt bepillantást a diákalkotásokon keresztül.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...