Futsal

2 órája

Az előző hazai meccsen még edző volt, most duplázott (fotókkal)

Kapott gól nélküli meccsen szakította meg rossz sorozatát a bakonyi csapat. A veszprémi futsal együttes kiütéses sikert aratott hazai pályán a TFSE ellen.

Horváth Gábor

A veszprémi kispadon Fehér Zsoltot váltó Javier Rodríguez első alkalommal irányította hazai pályán új csapatát. A spanyol edző hétfőn az Újpest otthonában debütált a bakonyiak mestereként, a fővárosiak nagy csatában 2-1-re nyerték az összecsapást. Nem is ez volt a nagy baj, hanem az, hogy a csapat immáron hatodik vereségét szenvedte el zsinórban. A veszprémi futsal együttes, amely a nyolcadik helyen állt, a 11. fordulóban a sereghajtót fogadta, és a TFSE ellen mindenképpen meg akarta szakítani a rossz sorozatot.

Hat vereség után tudott ismét sikert ünnepelni a veszprémi futsal együttes az NB I-ben.
Hat vereség után tudott ismét sikert ünnepelni a veszprémi futsal együttes az NB I-ben. Tatai József kétszer volt eredményes 
Fotó: Nagy Lajos / Forrás:  Napló

Veszprémi futsal: kifelé a gödörből

Ahogy a nagykönyvben meg van írva, már az első percben előnybe kerültek a hazaiak, Thiago keresztpasszát Tatai József váltotta gólra, 1-0. Érdekesség, hogy Tatai a legutóbbi bajnokin edzőként szerepelt, Fehér Zsolt távozását követően és Javier Rodríguez érkezése előtt egy találkozón irányította a bakonyiakat.

Sokáig nem született újabb találat, a TFSE bátran játszott, kapusa pedig jól védett. A 12. percben azonban Maár is tehetetlen volt, Dorogi használt ki egy nagy hibát, 2-0.

A 15. percben Fellembek vett át remekül egy indítást és a hálóba helyezett, 3-0. Tovább robogott a Veszprém, a 18. percben Tatai Matheus átadását váltotta gólra egy pontos lövéssel, 4-0.

Hiába tartotta magát sokáig jól a fővárosi csapat, kiütközött a felek közötti tudásbeli különbség.

A második játékrészben jó ideig nem esett gól, a 35. percben kitámadott a TFSE, Thiago szerzett labdát és a saját térfeléről ívelt az üres vendégkapuba, 5-0. A 38. percben ugyancsak Thiago volt eredményes, 6-0, a 40. percben pedig Tóth Attila állította be a végeredményt, 7-0.

A veszprémiek legközelebb (november 1-én) a Magyar Futsal Akadémia gárdáját fogadják.

Eredmény: Veszprém-TFSE 7-0 (4-0)

Veszprém. V.: Vass, Kondákor, Papp. Veszprém: Spandler – Tatai, Horváth Benedek, Thiago, Matheus. Csere: Tóth A., Molnár D., Dorogi, Ábrahám, Bognár M., Fellembek, Lipl, Koncsol, Lux. Edző: Javier Rodríguez.

TFSE: Maár – Szabó K., Kovács B., Tarjáni, Fritz. Csere: Czeglédi, Rezsabek, Csisnier, Tóth D., Hunyadi, Horváth Barnabás, Rohrbeck, Fehér, Vér. Edző: Németh Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában