Hazai pályán

Tegnap, 16:00

Veszprém Futsal: eljött az idő!

Pénteken hazai környezetben tehet pontot szörnyen rossz sorozata végére a veszprémiek NB I-es futsalcsapata. Veszprém Futsal: a sereghajtó lesz a vendég.

Horváth Gábor

A bakonyiak az előző hat mérkőzésüket elbukták, ezzel a legrosszabb formát ők mutatják jelenleg az első osztály mezőnyében, a TFSE elleni hazai találkozón ugyanakkor esélyesként szerepelnek. Veszprém Futsal: nagyon kell a győzelem.

Az alapszakasz első felének utolsó fordulója következik a futsal NB I-ben. Veszprém Futsal: pénteken a TFSE elleni hazai meccsel zárnak a bakonyiak
Az alapszakasz első felének utolsó fordulója következik a futsal NB I-ben. Veszprém Futsal: pénteken a TFSE elleni hazai meccsel zárnak a bakonyiak
Fotó: Fülöp Ildikó

Veszprém Futsal: kötelező a pontok begyűjtése

Az eddig két pontot szerző TFSE a tabella sereghajtója, a Veszprém 12 egységgel a nyolcadik helyen áll. A kékek bajnoki döntőt álmodva kezdték az idényt, méghozzá szép sikerekkel, a folytatásban viszont gödörbe kerültek. A klubnál nemrég edzőváltás is történt, Fehér Zsolt helyét Javier Rodríguez vette át. A spanyol szakember hétfőn irányította először a Veszprémet, amely 2-1 arányban maradt alul az Újpest együttesének vendégeként. A fővárosi TFSE elleni pénteki összecsapás (kezdés: 18.30) lesz az alapszakasz első felének utolsó fellépése.

A TFSE Újpesten és otthon a Magyar Futsal Akadémia ellen tudott egy-egy pontot szerezni, az előző négy bajnoki fordulóban rendre alulmaradt a gárda, amelyet egy volt veszprémi játékos, Németh Péter irányít.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában