Labdarúgás

2 órája

Vereség a rangadón

Egy gól döntött a Veszprém-Bicske NB III-as bajnoki mérkőzésen. Ugyan jól kezdte a találkozót Imrik László együttese, de nem tudott betalálni, míg a másik oldalon Beliczky volt eredményes.

Balogh Dávid

Vereség: Veszprém – Bicskei TC 0-1 (0-0)

Vereség a rangadón
Vereség az NB III-as rangadón
Fotó: Nagy Lajos / Napló

Veszprém. V.: Bana G.

Veszprém: Kemenes – Görgényi, Dobsa, Magyar (Csepregi 65.), Kószás, Molnár (Bakos 82.), Volter (Major 71.), Tömösvári (Szabó 71.), Somogyi, Baldauf, Kiss. Edző: Imrik László.

Bicske: Illés – Márkus (Szontagh 86.), Száhl, Király (Schildkraut 63.), Sóron, Tifán (Vicz 86.), Beliczky (Lakatos 82.), Varga, Kispál, Hirman, Dulló. Edző: Csordás Csaba.

Vereség a bajnokságon

A mérkőzés első tíz percében a hazaiak birtokolták többet a labdát, ugyanakkor komoly gólszerzési lehetőséget nem tudtak kialakítani. Az első nagyobb helyzet a bicskeiekhez kötődik. A 14. minutumban Beliczky kapott jó labdát, majd egy csel után ziccerbe került, de Kemenes nagy lélekjelenléttel hárított. Egyenlő erők csatája zajlott a pályán, kevés helyzettel. A 26. percben Király távolról vette célba a veszprémi kaput, de alaposan célt tévesztett. Az első játékrész végén egy vendég szöglet okozott némi riadalmat a hazai oldalon, de Hirman fejese nem talált kaput.

Fordulást követően Imrik tanítványai kezdtek nagyobb elánnal, és előbb egy távoli lövéssel, majd egy fejessel próbálkoztak. Utóbbinál az üresen hagyott Volter Patrik járt közel a gólhoz. A másik oldalon sem tétlenkedtek a játékosok, és az 58. percben egy beadás után nagy szerencsével Beliczkyhez került a labda, amit a vendég támadó öt méterről a hosszúba helyezett, 0-1. A 62. minutumban megduplázhatta volna előnyét a Bicske, egy az egyben törhetett kapura Kispál Tamás, de Kemenes bravúrral védte a ziccert. A 71. percben egy jó veszprémi ívelést követően fejelhetett Molnár Balázs, de nem találta el a kaput nyolc méterről. A hajrában mindent egy lapra feltéve rohamoztak előre a hazaiak. A 92. percben szabadrúgást is lőhettek Görgényiék, de Illés Bence remek napot fogott ki, és megfogta az utolsó nagy veszprémi lehetőséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában