Foci vármegye I

2 órája

Megelőzhetik az első helyen álló úrkútiakat

Jön a nyolcadik forduló! A Tihanyi FC és az FC Zirc csapatai is megelőzhetik az első Úrkút SK-t hétvégén a labdarúgó vármegye I tabelláján.

Horváth Gábor

A Tihanyi FC a második, az FC Zirc a harmadik a tabellán, mindkét csapat egy pont távolságból követi az éllovas úrkútiakat, akik ezen a hétvégén szabadnaposak a bajnokságban. Ugyanakkor egyik alakulatnak sem lesz könnyű előznie: a Tihany a hazai pályán mindig veszélyes, és egyébként is jó szezont futó Csetény, a Zirc pedig a három hete veretlen Ajka Kristály vendége lesz.

A kék mezes Balatonalmádi SE a BUSC csapatát fogadja. A nyolcadik fordulóban megelőzhetik az első úrkútiakat.
Fotó: Nagy Lajos/Napló

A pontvadászat nyolcadik fordulójában egyébként összesen hat meccset rendeznek, a Péti MTE–Sümeg VSE bajnokit november 30-ra halasztották.

A játéknap programjából egyébként még érdekes lehet a feltörekvő Balatonfüredi USC és a címvédő Balatonalmádi SE összecsapása, valamint a Várpalotai BSK szentantalfai vendégjátéka is.

A Pápa abszolút esélyesként fogadja a gyulafirátótiakat, a Fűzfői AK pedig Devecserben szerezné meg idénybeli első pontját, vagy pontjait.

A hétvége programja, szombat, 15.00: Perutz FC–FC RAC, Ajka Kristály SE–FC Zirc, Devecser SE–Fűzfői AK.

Vasárnap, 15.00: Balatonalmádi SE–Balatonfüredi USC, Csetény SE–Tihanyi FC, Szentantalfa NVSE–Várpalotai BSK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában