Görgey-kupa

2 órája

Lövészverseny szép eredményekkel

Az ajkai lőtér adott otthont a Görgey Artúr országos légfegyveres emlékverseny területi fordulójának október 19-én.

Tisler Anna

A versenyen  28 felső tagozatos és középiskolás diák vett részt. A versenyzők rugós és gázos puskát is használhattak. Rugós puska kategóriában a III-IV. korcsoportban győzött Szalai Ábel (nyirádi általános iskola) és Imre Rebeka (Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium), második lett Tóth-Márton Barnabás (Ajkarendek).

Sok jó eredmény született a Görgey-kupán
Fotó: Tisler Anna

Az V-VI. korcsoportban első lett Kurdi Mátyás (Ajka, Fekete–Vörösmarty), második Majer Áron (Pápa), harmadik Viglási Lóránt (Ajka, Szent-Györgyi). A lányoknál Herczeg Gréta (Szent-Györgyi), Rózsahegyi Regina (Pápa), Jáger Fanni (Szent-Györgyi) lett a sorrend. Gázos puska kategóriában az általános iskolásoknál Hujber Márk (Várpalota) és Szőllőskei Hanga (Zirc) szerepelt a legjobban, második lett Kishalmi Lili (Balatonalmádi), harmadik Primász Réka (Barnag). A középiskolásoknál Czuppon Patrik, Marton  Péter, Bogár Tamás lett a sorrend, mindhárman pápai diákok. Az első három helyezett jutott tovább az országos döntőbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában