Labdarúgó NB III

17 órája

Szabados Tamás: borzalmas, ami történt

Újabb hazai vereséget könyvelhettek el a a fürediek a labdarúgó NB III-ban. A Balatonfüredi FC ezúttal az Újpesttel szemben maradt alul gyenge teljesítmény mutatva.

Horváth Gábor

A játéknapon az NB I-es Újpest második csapatát fogadta a Balatonfüredi FC. Kiváló futballidőben élénken kezdtek a csapatok. A hazai csatárok könnyen kerültek az ellenfél kapujához, helyzeteket dolgoztak ki, de azok „természetesen” kimaradtak, Szabó, Rédling majd Tóth révén.

Az Újpest II csapatával szemben maradt alul a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III 12. fordulójában
Az Újpest II csapatával szemben maradt alul a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III 12. fordulójában
Fotó: Nagy Lajos / Forrás:  Napló

A 11. percben vendég helyzetben Irmes szabálytalankodott a büntető területen belül, a játékvezető 11-est ítélt, amelyet Dékei lőtt a bal sarokba, 0-1.

A változatos első negyedóra után nagyon leült a mérkőzés, a vendégek ügyesen adogattak, a hazai csapat képtelen volt kibontakozni. A szünetig eltelt időszakban nem történt említésre méltó helyzet.

Fordulás után minden úgy folytatódott, ahogy a csapatok befejezték az első félidőt.

Az 53. percben egy pontatlan újpesti beadást, ártalmatlan helyzetben, Tóth G. mellel a saját kapujába továbbított, öngól, 0-2.

A második gól után a BFC hibát hibára halmozva teljes apátiába süllyedt, képtelen volt épkézláb akciót felépíteni.

A vendégek ügyesen járatva a labdát, magabiztosan romboltak, viszont támadásaikba mindig hiba csúszott, de így is magabiztosan nyertek.

Az idény egyik legrosszabb teljesítménye után újabb fájó vereséget szenvedett a BFC hazai pályán.

Tudósított: Fülöp Zoltán.

Balatonfüredi FC: nulla hazai, két vendéggól

Balatonfüredi FC - Újpest FC II 0-2 (0-1)

Balatonfüred, 300 néző. V.: Molnár Réka. Balatonfüredi FC: Iváncsics – Rédling, Farkas, Sárossy (Schmidt, 46.), Mayer G., Juhász (Nagy A., 65.), Burucz, Szabó B. (Kalmár, 75.), Tóth G., Irmes (Berzsenyi, 75.), Molnár K. Edző: Szabados Tamás.

Újpest FC II: Banai – Eckl, Horváth D. (Müller, 90.), Baranyai, Dékei, Kaczvinszki, Kollarik (Árki, 83.), Szabó N. (Futsek, 69.), Necula, Mező (Kárász, 83.), Sarkadi (Hallay, 90.). Edző: Mundi Viktor.

Szabados Tamás: - Az első negyedórában dönthettünk volna, ami utána történt, borzalmas. Néhány embernek nagyon el kell gondolkoznia.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában