Labdarúgás

2024.09.06. 11:59

Itthon tartaná a három pontot a Veszprém

A labdarúgó NB III-ban szereplő VSC Veszprém alakulatára nehéz mérkőzés vár vasárnap délután, ugyanis az ETO Akadémiát fogadja hazai környezetben.

Balogh Dávid

Az Imrik László vezette veszprémiek hat forduló után a tabella 3. helyén állnak 13 egységgel. Jól kapták el a rajtot Imrik tanítványai, és a hat mérkőzésükből négyet meg is nyertek. Gólzáporos mérkőzéseket ugyan nem vívtak a veszprémiek, de eredményesség szempontjából nem érheti panasz a csapatot.

Görgényiék hazai pályán fogadják az ETO Akadémiát
Archív fotó: Fülöp Ildikó

Az ETO Akadémia is elmondhatja magáról hogy jó formában van, ugyanis a legutóbbi játéknapon a jó erőkből álló Budaörsöt verte meg 4-2-re. A Rába-partiak az idei szezonban háromszor nyertek, kétszer kikaptak és egyszer döntetleneztek. Tíz ponttal a 7. helyen állnak a tabellán.

A felek eddig tizenhat bajnoki mérkőzésen találkoztak egymással, hatszor a másodosztályban, és tízszer a harmadik vonalban. Ezeken a bakonyiak tízszer nyertek, a győriek pedig négyszer. Gólarányokat tekintve 27-21 az állás a piros-kékek javára.

A csoportból ezen a hétvégén a balatonfürediek nem játszanak bajnoki mérkőzést, ugyanis szombaton gálameccsen fogadják a Ferencvárost, a 100 éves a balatonfüredi labdarúgás programsorozat keretében. A BFC jövő hét szerdán játszik tétmeccset, a listavezető Bicskei TC ellen.

A VSC Veszprém-ETO Akadémia találkozó vasárnap 16 órakor veszi kezdetét a Veszprémi Városi Stadionban. A mérkőzés játékvezetője Horváth Patrik lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!