Labdarúgó NB II

2 órája

Az újonc otthonába utazik az FC Ajka

Egy vereség és egy döntetlen után újra három pontot szerezne a labdarúgó NB II-ben FC Ajka, amely az újonc otthonában lép vasárnap pályára.

Horváth Gábor

Az előző két fordulóban egy pontot szerzett az Ajka

Fotó: Gyarmati László

Az ajkaiak a múlt héten döntetlent játszottak otthon a Budafokkal, előtte pedig kikaptak a Vasastól. Előbbi meccs azért volt bosszantó, mert hajrában kapott góllal olvadt el a házigazda előnye és lett 2-2 a végeredmény.

– Védekezésben többet hibáztunk a kelleténél, emiatt csalódott vagyok – nyilatkozta a találkozót követően Schindler Szabolcs. Az ajkaiak szakvezetője hozzátette: csapata az összecsapás elején és végén sem koncentrált elég jól, emiatt nem sikerült diadalt aratnia.

Az FC Ajka a 11. helyen áll a 16 csapatos mezőnyben, és most a 15. pozícióban tanyázó Tatabánya lesz az ellenfele. A tatabányaiak újoncok a második vonalban, és az első hét meccsüket két siker mellett öt vereséggel zárták. Amióta bravúrral legyőzték a Vasast, kikaptak a Budafoktól, a Kazincbarcikától és a Kozármislenytől. A Barcika hét gólt lőtt otthonukban. Az FC Ajka nyilván megelégedne eggyel is, csak legyen meg a három pont.

A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a Grosics Gyula Stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában