Röplabda

2024.08.31. 16:58

Fiatalok a extraligás füredi keretben

A női Extraligában szereplő Szent Benedek Röplabda Akadémia hét fiatalnak biztosít lehetőséget fejlődésre az első számú csapatnál.

Balogh Dávid

–  Megújult akadémiai programunknak köszönhetően további akadémistáinknak szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy az extraligás keretben fejlődjenek. Bár a lányokra elsősorban a korosztályos bajnokságokban számítunk, de emellett lehetőséget kapnak arra, hogy az első számú csapatunkban edzenek és versenyezzenek –  áll a Balaton-partiak közleményében. Ebben a szezonban Baji Panni, Hőbe Rebeka, Kapronczai Blanka, Kenyeres Olívia, Kiss Blanka, Lovász Kinga és Szőke Hanna az Extraligában is bizonyíthat.

Szőke Hanna, Kiss Blanka, Baji Panni, Kenyeres Olívia, Hőbe Rebeka, Lovász Kinga és Kapronczai Blanka
Fotó: Facebook/Szent Benedek RA

– Nem számítottam erre a lehetőségre, így mikor megtudtam természetesen volt bennem egy egészséges stressz. Most viszont ezt már igyekszem félretenni és fókuszálni, élni a lehetőséggel, megmutatni mire vagyok képes. Szeretnék minél többet fejlődni! Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, hiszen úgy gondolom, hogy ha már ebben a korban elkezdhetek egy ilyen magas szinten edzeni, azt mindenképpen kamatoztatni tudom a jövőben! – nyilatkozta Kiss Blanka a klub honlapján


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!