Röplabda Extraliga

2024.08.19. 19:39

Edzésbe állt a Szent Benedek RA együttese

A női röplabda Extraligában szereplő Szent Benedek Röplabda Akadémia augusztus közepén megkezdte a felkészülést. A balatonfüredi klub az előző idényt a 7. helyen zárta a honi élvonalban.

Balogh Dávid

– Az első hetek természetesen a felmérésekről és a tesztekről szólnak, hogy tudjuk, mivel jöttek a játékosok vissza a pihenésből – fogalmazott Varga Tomas, az együttes vezetőedzője a klub hivatalos oldalán.

Hamarosan újra tétmérkőzésen bizonyíthatnak a füredi röplabdázók 
 Archív fotó: Szent Benedek RA

A szakvezető hozzátette, hogy a játékosok már nagyon várták a felkészülést és hogy erőnlétileg készen álljanak a bajnokságra. 

Varga Tomas februárban vette át az extraligás csapat irányítását, de munkája nem volt ismeretlen sem a stáb, sem pedig a játékosok számára, hiszen korábban a füredi utánpótláscsapatokkal is dolgozott együtt. 

Az SZBRA az előző idényben a hetedik helyen zárt az élvonalban, a kiesés elkerüléséért vívott párharcban a DVTK-t győzte le 3–1-es összesítéssel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!