Labdarúgás

2024.06.18. 18:40

Meglepetés! Mégsem Gunther Zsolt lesz az új edző Veszprémben

Lapunk közölte le először, hogy Pető Tamás távozásával Gunther Zsolt lesz az NB III-as veszprémi labdarúgócsapata új vezetőedzője. A klub megerősítette az információt, ám most mégis változás történt, a jövő héten nem Gunther Zsolttal kezdi a felkészülést az együttes.

Horváth Gábor

Gunther Zsolt (elöl) és Pető Tamás (balra) ismét együtt dolgozhat, de most nem Veszprémben

Fotó: Haraszti Gábor/archív

Az már korábban eldőlt, hogy Pető Tamás hat év után távozik, legalábbis a vezetőedzői feladatokat többet nem vállalja Veszprémben. Időközben kiderült, hogy a bakonyiakkal egy NB III-as bajnoki címet és három bronzérmet szerző szakember az NB I-es Fehérvár FC-nél folytatja pályafutását. A stafétát korábbi segítője, Gunther Zsolt vette át a Veszprémnél, és egészen mostanáig úgy volt, hogy az alakulat vele kezdi a nyári felkészülést a jövő héten. Kedden viszont eldőlt, hogy ez mégsem lesz így, a veol.hu értesüléseit megerősítette Szabó Péter ügyvezető, aki elmondta, Gunther Zsolt jelezte távozási szándékát, s ő ezt elfogadta, megértette a döntést. Egyelőre utódot még nem tudott mondani, annyit árult el, hogy folynak az egyeztetések. Nem könnyű a helyzet, hiszen a nyári felkészülés hamarosan indul.

Lapunk úgy tudja, hogy Gunther Zsolt következő állomáshelye a Fehérvár FC lehet, Pető Tamás segítőjeként kerülhet az NB I-es kispadra. Így a két szakember ismét együtt dolgozna. A székesfehérváriak még nem jelentették be, hogy kik alkotják majd Pető Tamás újonnan felálló stábját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában