Idegenben szerepelnek

2024.03.24. 11:35

Öt vereség után kellene javítania a Veszprémnek

Nyíregyházán lép hétfőn (18.30) pályára az 1. FC Veszprém a futsal NB I felsőházi rájátszásában.

A rájátszásban padlóra került veszprémiek most Nyíregyházán javíthatnak

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Ebben a bajnoki szakaszban a hatodik forduló következik, a bakonyiak öt vereség után állnak, legutóbb a Kecskeméttel szemben maradtak alul hazai pályán. Így az 1. FCV a sereghajtó, hatodik pozíciót foglalja el a felsőházban. A Nyíregyháza jelenleg a negyedik a tabellán, a két csapat között hat pont a különbség. A felek egy hónapja találkoztak, akkor a nyírségiek elvitték a pontokat Veszprémből, 3-2-re nyertek a Március 15. úti csarnokban.
Az előző két fordulóban az alföldi csapat em tudott nyerni, legutóbb kikapott a Berettyóújfalutól, előtte döntetlent játszott a Kecskeméttel.
A hatodik játéknapon már két meccset lejátszottak a felsőházban: a Berettyóújfalu-Haladás és a DEAC-Kecskemét találkozó egyaránt 2-2-s döntetlent hozott. Eredmények: Berettyóújfalu-Haladás 2-2 (2-1), gólszerző: Matheus (2.), Schusterman (18.), ill. Vas (19.), Vatamaniuc-Bartha (30.). DEAC-Kecskemét 2-2 (1-1), gólszerző: Szatmári (11.), Faragó (34.), ill. Kajtár (6.), Thiago (öngól, 22.).
Az állás: 1. Haladás 18 pont, 2. Kecskemét 17, 3. Berettyóújfalu 15, 4. Nyíregyháza (egy meccsel kevesebb) 10, 5. DEAC 5, 6. Veszprém (egy meccsel kevesebb) 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!