Futsal

2024.02.29. 20:29

Debrecenben maradtak a pontok

A férfi futsal NB I felsőházi rájátszás 2. játéknapján 2-1 arányban kapott ki a Veszprém. Több komoly lehetősége is volt Tataiéknak, azonban csak szépítésig jutottak.

Balogh Dávid

DEAC- 1. Futsal Club Veszprém 2-1 (1-0)

Debrecen. V.: Czene-Joó, Apkó, Ibriksz.

DEAC: Faragó – Vass, Szatmári, Agustin, Thiago. Csere: Nyerges, Faragó, Berecz, Nagy, Harmati, Farkas, Tóth, Magyar, Komádi. Edző: Tihanyi Csaba.

1.FCV: Spandler – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér. Csere: Koncsol, Bognár, Ábrahám, Gavrilovics, Kiss, Lux. Edző: Fehér Zsolt.

A bakonyiak végig küzdöttek a meccsen
Archív fotó: Fülöp Ildikó

Óvatosan kezdtek a felek, majd fokozatosan belejöttek a játékba. A 10. minutumban Dorogi vette célba a hazai kaput, azonban lövése élesen elszállt. A 12. percben egy debreceni szabadrúgás kombináció után Thiago laposan továbbított Koncsol kapujába, 1-0. A veszprémieket a bekapott gól nem fogta meg, és tisztességesen hajtottak előre. A 17. játékpercben Gerencsér veszélyeztetett, de a DEAC védelme állta a sarat.

Fordulás után Koncsol nagyszerűen hozta játékba Fridrichet, aki nem sokkal lőtt a debreceni kapu mellé. A 28. minutumban Bognár kínálta meg egy erős lökettel Faragót, aki nagy bravúrral védett. A 30. percben Koncsol pontatlan labdát adott, amire a hazaiak le is csaptak, majd egy kis kavarodás után Vass Ottó növelte a debreceniek előnyét, 2-0. Válaszolt volna azonnal a Veszprém, de Gerencsér lövése a kapufán csattant. A 32. minutumban Koncsol védett egy hatalmasat ziccerben. A 35. percben egy nagyszerű támadás után szépített a bakonyi csapat Gavrilovics révén, 2-1. Az utolsó percekben mind a két együttes előtt adódtak lehetőségek, de újabb gól már nem született.

Fehér Zsolt csapata hétfőn lép legközelebb pályára a Berettyóújfalu ellen 18.30-kor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!