Véget ér a teremtorna-selejtező

2022.01.07. 20:26

Két napon át pattog a labda a Balaton Szabadidőközpontban

A hétvégén folytatódik és be is fejeződik a selejtező szakasz a város teremlabdarúgó-bajnokságában. Szombaton és vasárnap összesen 24 mérkőzést rendeznek a Balaton Szabadidő Központban.

Horváth Gábor

Egy fordulót már lejátszottak az idei balatonfüredi tornán, szombaton és vasárnap jön a folytatás

Forrás: Penovác Károly/Napló

A múlt héten kezdődött selejtező arra szolgál, hogy osztályba sorolja a résztvevőket. A 24 csapat hat csoportban szerepel, a körmérkőzéses rendszer után kialakult helyezések döntenek arról, ki, melyik osztályba kerül. A csoportelsők és a két legjobb második első osztályú lesz, a többi második és a négy legjobb csoport harmadik a második vonalban szerepelhet, a többiek pedig a harmadik osztály mezőnyét alkotják majd. A selejtező második és harmadik (befejező) fordulóját hétvégén bonyolítják le, szombaton és vasárnap délelőtt 11 órától este nyolc óráig pattog majd a labda a Balaton Szabadidő Központban. A torna fő szakasza – ahol a résztvevők már osztályokban játszanak - január 15-én kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!