Úrkút–Tihany finálé lesz a megyei kupában

Az úrkútiak és a tihanyiak kerültek be a labdarúgó Veszprém megyei kupa idei fináléjába.

Horváth Gábor

A megye I.-es Úrkút SK a megye II.-es Szentantalfa otthonában szerepelt az elődöntőben. A hazaiak szereztek vezetést a mérkőzésen, Vári Kovács már a második percben betalált. Gyorsan, a 13. percben jött az egyenlítés, a második félidőben pedig már csak a vendégek voltak eredményesek. A másik elődöntőben a Tihanyi FC és a Balatonalmádi SE óriásit csatázott egymással, a vendégek hiába vezettek 2-0-ra, végül büntetők döntöttek, a hazaiak javára.

Eredmények: Szentantalfa–Úrkút SK 1-3 (1-1).

Szentantalfa. Jv.: Holczbauer F. Szentantalfa: Németh B. – Dombi, Bertalan, Tóth K. (Muchychka), Burgyán (Borbély), Szigeti, Molnár B., Molnár K., Csillag, Stadler, Vári Kovács. Úrkút SK: Károlyi (Krapfel) – Uj, Kalapács, Reizinger, Domján, Buchwald, Udvardi, Bencze, Kádár, Márton, Horváth A. (Lang). Gólszerzők: Vári Kovács, ill. Károlyi, Bencze, Reizinger.

Tihanyi FC–Balatonalmádi SE 2-2 (1-2), büntetőkkel: 4-2.

Tihany. Jv.: Pap E. TFC: Sevinger – Dévényi, Németh K. (Nemes G.), Horváth Á., Kovács Á. (Király), Benedek, Perger, Slemmer, Nemes Á. (Erőss), Barcza, Nagy D. BSE: Borda – Sánta, Kiss E., Varga P. (Horváth Be.), Horváth Bo. (Hegedüs), Husvéth, Mátyás, Burcsik, László, Tóth D., Szücs. G.: Benedek, Horváth Á., ill. Varga P., Burcsik.

A finálénak jövő hét szerdán Balatonalmádi ad otthont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!