BMX Magyar Kupa

2019.08.16. 07:00

Norvég BMX-es is benevezett a veszprémi viadalra

Értékes pontokat gyűjtöttek a Veszprémi Spartacus SE versenyzői a hazai rendezésű BMX Magyar Kupa második fordulójában.

Bényi Kálmán

Izgalmas csatározásokat láthattunk Fotó: Spartacus SE

A rekkenő hőség (43 fok) sem tántorította el a sportág szerelmeseit, hogy rajthoz álljanak a királynék városában megrendezett BMX Magyar Kupa második fordulójában. A megmérettetésre jelentős számú amatőr és licences sportoló adta le nevezését.

Üde színfolt volt, hogy a veszprémi, ajkai, gencsapáti, soproni, csopaki és budapesti indulók mellett érkezett versenyző a norvégiai Sadnes BMX Clubból is. A szervezők több kategóriában is összevonták az amatőr és licences indulókat. Selejtezőfutamok után a 0–10 és a 11–14 éves korcsoportban B és A döntők következtek. Jellemzően a két meghatározó klub (Veszprémi Spartacus SE, BMX Sopron) versenyzői szerezték meg a dobogós helyezéseket.

Izgalmas csatározásokat láthattunk Fotó: Spartacus SE

Veszprémi Spartacus SE helyezettjei: 3–6 éves korcsoport: 1. Nagy Bence. 7–8 éves korcsoport: 2. Reicher Flóra. 9–10 éves korcsoport: 1. Pálinkás Balázs Zénó, 3. Mars Áron, 6. György Alex. 11–12 éves korcsoport: 5. Beszerdik Bence. 15–16 éves korcsoport: 1. László Milos, 2. Kató Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!