telekom veszprém

2019.07.19. 21:51

SEHA-Liga: elkészítették a csoportbeosztást

Két Bajnokok Ligájában is szereplő együttessel is egy csoportba került a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese a SEHA-Liga alapszakaszában.

B. Virág Rita

Pénteken elkészítették a délkelet-­európai sorozat csoportbeosztását. Kiderült, összesen tizenkét klub adta le nevezését. A Telekom Veszprém mellett a Grundfos Tatabánya is kipróbálja magát a szériában.

A versenykiírás szerint a két hatos csoportból az első két helyezett automatikusan bejut a negyeddöntőbe. A maradék négy-négy gárda pedig keresztbejátszással dönti el a továbbjutást. A párharcok majd két mérkőzésből állnak. Az idény áprilisban a négyes döntővel zárul.

A Telekom a horvát PPD Zagrebbal, a fehér­orosz Meskov Breszttel, az északmacedón Eurofarm Rabotnikkal, a szerb Metaloplastika Sabaccal, valamint a kínai Pekingi Sport­egyetemmel került egy hatosba. A pekingi csapat Zágrábban játssza majd a hazai összecsapásait.

A másik hatosban az északmacedón Vardar Szkopje, a horvát RK Nexe, a szlovák Tatran Presov, a szerb RK Vojvodina, az ukrán Motor Zaporizsja, valamint a Grundfos Tatabánya került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!