valóra váltották álmukat

2019.04.09. 07:00

Speciális olimpián léphettek dobogóra a tapolcai edző versenyzői

Szöllősi Gyöngyi és Rácz József dobogós helyezést szerzett Abu Dhabiban, a XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon. Edzőjük a tapolcai Havasi Gábor, szövetségi kapitány és vezetőedző.

Tóth B. Zsuzsa

A képen a tapolcai Havasi Gábor Szöllősi Gyöngyivel és Rácz Józseffel

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség bocsa szakágvezetője az egyéni versenyek után elmondta, hogy József kemény küzdelemben, egy rendkívül erős csoportban, három győzelemmel és egy döntetlennel szerzett aranyérmet. Gyöngyi negyedik lett, bár nagyon felkészülten érkezett a megmérettetésre, de most nem sikerült ennél jobb helyet szereznie.

A képen a tapolcai Havasi Gábor Szöllősi Gyöngyivel és Rácz Józseffel

Edzőjük büszke mindkettejükre. Úgy vélte, az egyéni helyezés még nagyobb erőt ad Gyöngyinek, hogy a páros mérkőzéseken később ennél is jobb eredményt érjen el. Ez bebizonyosodott, hiszen Gyöngyi és József párosban a dobogó második fokára állhatott a világversenyen.

– Egy hosszú út ért véget, melynek végén büszkeség és elégedettség tölt el. Ez a két fantasztikus ember négy évvel ezelőtt kitűzött maga elé egy célt, és mindent megtett annak érdekében, hogy valóra váltsa azt. Sok lemondással, küzdelemmel és embert próbáló feladatokkal járt, de abszolút megérte – mondta Havasi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!