thai boksz

2019.01.14. 07:00

Országos bajnok lett a tapolcai fiatal

Az I. Yokka Muaythai magyar bajnokságról országos bajnoki címmel tértek haza a Tapolcai Városi Sport­egyesület thai boksz szakosztályának sikeres tagjai.

Tóth B. Zsuzsa

Muzsi Dániel Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A sportolók ráadásul ezüst- és bronzéremmel is gazdagodtak.

A budapesti bajnokságon a felnőtt, a junior és az utánpótlás korosztályok sportolói mérettek meg. A tapolcai sportolók közül Muzsi Dániel, Tóth Zsombor, Nagy Imre, Kudomrák Dávid és Tóth Béla versenyzett. Erős mezőnnyel néztek szembe, nagy harcokat vívtak, de kihozták magukból a legtöbbet. Bronzéremmel térhetett haza Nagy Imre és Kudomrák Dávid, aki a tavalyi bajnok ellen kapott ki. Tóth Zsombor ezüstérmet szerzett, Muzsi Dániel megszerezte a legjobbnak járó aranyérmet.

Muzsi Dániel Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Szegvári Tamás edző szerint a bajnoki cím megszerzésével Muzsi Dániel bekerült a válogatott keretbe. A jövőben többek között edzőtáborozás vár rá, az ott megszerzett eredmény alapján dönti el majd a szövetségi kapitány, hogy Dani indulhat-e a bangkoki világbajnokságon.TBZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!