Jótékonyság

2 órája

Rákbeteg nőnek és vesebeteg kisfiának gyűjtöttek

A rákbeteg Oldal Juditnak és vesebeteg kisfiának, Áronnak gyűjtöttek. A Gyepes Adél vezette, nőkből álló Balatoni Pingvinek a rákbeteg Judit miatt vettek részt az alsóörsi kolbásztöltő és -sütő fesztiválon.

Kovács Erika

Rákbeteg nőnek gyűjtöttek, amit méltatott Kontrát Károly országgyűlési képviselő és Fásy Ádám műsorvezető, az esemény egyik szervezője is. 

A rákbeteg Juditnak gyűjtöttek adományt
A rákbeteg Juditnak gyűjtöttek adományt
Fotó: Balatoni Pingvinek 

Gyepes Adél, Magyarország egyetlen női Wim Hof-instruktora azt mondta, mindig szívesen áll nemes ügyek mellé, a mostani pedig különösen fontos számára. 

Rákbeteg nőnek gyűjtöttek 

A közösség szépen feldíszített asztalnál dolgozott, ahová kitettek egyebek mellett az Oldal Juditékról szóló írást, amely a Naplóban és a lap online felületén, a Veolon jelent meg. Mindemellett Kériné Kovács Renáta jóvoltából olajbogyóból, mozzarellasajtból, sárgarépából összeállított pingvineket is kínáltak, Vincze-Bor Viktória egyedi divattervező, a fenntarthatóság elkötelezettje szép darabokból masnikat, kitűzőket készített. Kéri Kitty és Dzsenifer, valamint Lennert Valentina nagy hozzáértéssel készítette a kolbászt. A közösség mindenből kínált a rengeteg érdeklődőnek, és az összegyűjtött adományt a napokban adták át Juditéknak.    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában