Jótékony akció

2 órája

Rászorulóknak gyűjt a Koko-gym SE

A Pápai Családsegítő Szolgálattal együttműködve rászoruló családoknak szerveznek gyűjtést karácsonyra a pápai küzdősportolók. A Koko-gym SE tagjai elsősorban egyedülálló idősek és gyermeküket egyedül nevelő édesanyák ünnepét szeretnék szebbé varázsolni.

Haraszti Gábor

Negyedik alkalommal igyekszik egy fontos ügy mellé állni a küzdősport-egyesület, mely korábban az időseknek, a kórház gyermekosztályának és a fogyatékosok nappali intézményének is szervezett gyűjtést. A Koko-gym SE idén cipősdobozok megtöltésével szeretné támogatni a rászorulókat.

A Koko-gym SE cipősdoboz akciót hirdetett
A Koko-gym SE decemberig várja a felajánlásokat
Fotó: Móranet Tv

– A célcsoport az idős egyedülállók, illetve az egy vagy több gyermeküket egyedül nevelő anyák. Szeretettel várjuk az adakozókat, akik az egyesületi tagok mellett szeretnének ehhez az eseményhez csatlakozni – mondta Korpics Gábor, az egyesület vezetője. – Tartós élelmiszereket várunk, gondolok itt tésztákra, lisztre, cukorra, fűszerekre, különböző olajokra, tubusos termékekre, konzervekre, teára, kakaóra, csokoládéra, tehát mindenre, aminek nem rövid a lejárati ideje – tette hozzá.

Edzésidőben is várják a felajánlást a küzdősportolók
Fotó: Haraszti Gábor

A Koko-gym SE gyűjtése már megkezdődött

– Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik adományoznak ebben az időszakban, és azt a visszajelzést kaptam az intézmény dolgozóitól, hogy az ő kapacitásuk is véges, tehát a dobozok kijuttatása nagy logisztikai szervezést igényel. Akkor született meg a döntés, hogy december elejéig várjuk a felajánlásokat, melyet az intézet munkatársai fognak szétosztani a rászorulók között. A csomagokat nyitvatartási időben a sportcentrum és a sportcsarnok recepcióján lehet leadni – tájékoztatott a klub vezetője.
A cipősdoboz-akcióval kapcsolatban további információ a kezdeményezés Facebook-oldalán kapható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában