Adomány

2 órája

Gazdák is támogatják a veszprémi kórházat

Kétmillió forint adományt adott át a Veszprém Megyei Gazdakörök Szövetsége a Veszprémi Szülészet-Nőgyógyászatért Alapítvány (VSZNA) számára a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban szerdán. Az átadón részt vett Ovádi Péter kormánybiztos, országgyűlési képviselő is.  

Kovács Erika

Czinkotay Frigyes, aki július 15-től a kórház főigazgatója, köszönettel beszélt a támogatásról, majd méltatta a társadalom összefogását, támogatását a kórházért. Azt mondta, az elmúlt hetekben több civil szervezet és gazdasági társaság is megkereste az intézményt, hogy felajánlják támogatásukat.

Kétmillió forint adományt adott át a Veszprém Megyei Gazdakörök Szövetsége a Veszprémi Szülészet-Nőgyógyászatért Alapítvány számára
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Németh Zsolt főorvos, a kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának vezetője, a VSZNA kuratóriumi elnöke kiemelte, a még biztonságosabb ellátásra és a körülmények további javítására fordítják a támogatást.

– Mindig nagy öröm, ha támogatást adhatnak a gazdák – hangsúlyozta Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárkamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének Veszprém vármegyei elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában