Jótékonyság

9 órája

Állatvédelem: mentsük meg az árva állatokat!

Az állatvédelem jegyében rendeztek jótékonysági találkozót a balatonfüredi Koloska-völgyben. Az állatvédelem állt felnőttek és gyerekek beszélgetése központjában.

Kovács Erika

Állatvédelem miatt rendezett találkozót Bujpál Bernadett vezetésével a füredi Ebrendészeti és Gyepmesteri Telep és az Ebula Állatmentő és Állatvédő Egyesület.

Állatvédelem állt a füredi találkozó központjában
Az állatvédelem állt a füredi találkozó központjában 
Fotó: Kovács Erika

Állatvédelem miatt a szervezők az árva négylábúak mellett gondoltak a nehéz sorsú gyermekekre is, akiket egy közeli településről meghívtak, és finom étellel kínálták meg a őket a gyönyörű erdei környezetben, majd látványos, érdekes programokon vehettek részt.  

Állatvédelem miatt találkoztak 

A szervezők kutyaiskolák ügyességi, engedelmességi bemutatóival is kirukkoltak, és volt rendőrkutyás bemutató is. Közelről meg lehetett ismerni a füredi tűzoltók autóját, illetve a tűzoltók napi munkájáról is sokat megtudhattak az érdeklődők. Részt vett az állatvédelmi napon az alsóörsi székhelyű Olt-Alom Állatvédő Egyesület, Bara Ivetta a veszprémi Kutyákkal a Gyermekekért Alapítvány képviseletében bemutatóval egybekötött előadással ajándékozta meg a megjelenteket.

Bujpál Bernadett a szervezők képviseletében és Szabó Sándor korábbi füredi gyepmester, ma egy kutyaiskola vezetője azt mondta, nagyon fontos, hogy már gyermekkorban is bemutassák a felelős állattartást, hiszen a ma gyermeke a jövő állattartója. Szabó Sándor méltatta Bernadett munkáját, aki éjt nappallá téve dolgozik az árva, beteg állatokért. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában