Szeptember 15-ig lehet regisztrálni

2024.09.10. 20:30

V-Bike challenge középiskolai osztályok számára

V-Bike challenge középiskolai osztályok számára címmel tett közzé felhívást a V-Busz. A feladat: minél többet tekerni a V-Bike kerékpárjaival az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódva. Az osztályfőnökök szeptember 15-ig regisztrálhatják az osztályukat.

Juhász-Léhi István

A kihívásban a veszprémi intézmények középiskolás diákjai vehetnek részt 9. osztálytól. Az osztályfőnökök az [email protected] címen regisztrálhatják be osztályukat a kihívásra szeptember 15., vasárnap éjfélig.

A kihívás szerint az osztályfőnök, valamint az osztály tagjai minél több alkalommal és minél többet tekerve használják a V-Bike kerékpárjait a felhasználási feltételeknek megfelelően. A kihívás szeptember 16., hétfő 0.00 órától szeptember 20., péntek 23.59 óráig tart. Az osztályfőnököknek szeptember 20., péntek 23.59 óráig kell elküldeniük azoknak a nevét és a V-Bike rendszerben regisztrált e-mail-címét, akik az osztályból részt vettek a kihívásban. A szervezők ez alapján összesítik, hogy mennyit tekertek a résztvevők. Az eredményt szeptember 4. hetében teszik közzé.

Az előre regisztrált osztályok közül a legtöbbet tekerők egynapos osztálykirándulást nyernek a V-Busz légkondicionált, wifivel rendelkező különjárati autóbuszával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában