Közgyűlés

2 órája

Szenzáció Csopakon! Egy asztalhoz ült a mostani és a leendő testület

Egy asztalhoz ült a jelenlegi és az október elsejétől hivatalba lépő képviselő-testület Csopakon a polgármesteri hivatalban szeptember 25-én, szerdán, a még regnáló testület utolsó ülésén.

Kovács Erika

Ambrus Tibor polgármester, aki október elsejétől is hivatalában marad, üdvözölte, hogy mindenki jelen volt. Vezetésével utoljára ülésezett a mostani testület, amelynek tagja Balogh Balázs alpolgármester, Tislér Géza, Gál Tamás, Markó Péter, Simon Attiláné, Varga József és Szántód Anita jegyző. Az új tagok: Aradi Anita és Hodai Zoltán Gál Tamást és Markó Pétert váltja a képviselői székben.

Ambrus Tibor polgármester üdvözölte, hogy mindenki jelen volt
Fotó: Kovács Erika/Napló

Az utolsó ülésen egyebek mellett az idei költségvetés második módosításáról, a faluházról, az általános iskolák felvételi körzetéről, Csopak-Paloznak Református Társegyházközségről, valamint a Sárdi-rét belterületbe vonásáról tárgyaltak. Valamennyi előterjesztést minden képviselő elfogadta.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában