Táncoktatás

2024.09.04. 14:00

Kubai és dominikai ritmusok

A Salsa Cubana Auténtica csapata szeptember 6-án ingyenes bemutató órát tart Pápán. 18 és 19 óra között a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma balett termébe várják mindazokat, akik a kubai salsa vagy épp a bachata táncstílussal szeretnének megismerkedni.

Haraszti Gábor

Pápán már hat éve működik sikeresen a tíz éve alakult csoport, ahova 16-99 éves korig várják a jelentkezőket. Mint Horváth Attila oktatótól megtudtuk, a pápai alkalomra nem szükséges párt hozni, szóló elemekkel, párcserékkel megoldják, hogy mindenki táncolhasson, jól érezze magát. 

A Salsa Cubana Auténtica csapata a salsát is bemutatja a pápai órán
A Salsa Cubana Auténtica csapata a salsát is bemutatja a pápai órán
Fotó: Piller Barbara

– Elsősorban kubai salsa és bachata táncokat tanítunk, lépésről-lépésre haladunk, hogy a biztos alapok megszerzése után továbbléphessünk és a jelentkezők magabiztosan mozoghassanak a táncparketten. És hogy miért fontos a tánc? Többek között biztonságot, kiállást, kitartást ad, egészséges életmódra nevel, barátokat, ismerősöket lehet szerezni, szeretettel várunk minden érdeklődőt – mondta az oktató. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában