Jó a rosszban

2024.09.09. 10:21

Felépült és Ausztriában él a tűzben meghalt idős férfi öreg kutyája

Elhunyt az idős férfi, akinek a háza gázrobbanás miatt kigyulladt idén májusban, írtuk meg. Az épületben egy 16 éves keverék kutya is volt, akit életveszélyes égési sérülésekkel vittek orvoshoz. A Minárcsik Sándor vezette Meggyeserdei Menedék Alapítvány vette magához, ahol az orvosi kezeléseknek és a törődésnek köszönhetően felépült. Ausztriába fogadták örökbe, ott éli boldog nyugdíjas éveit.

Kovács Erika

A történtekről korábban itt írtunk: kigyulladt egy idős férfi háza Dabronyban. A ház lakóját, egy idősebb férfit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, aki belehalt égési sérüléseibe. Egy gázpalack robbanhatott fel, amitől megsérült egy kutya is, amely szintén a házban tartózkodott. A négylábú a devecseri Meggyeserdei Menedékbe került, ahol az orvosi kezeléseknek és a törődésnek köszönhetően felépült. Mint megtudtuk, Ausztriába fogadták örökbe, ott éli boldog nyugdíjas éveit.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában