Jótékonyság

2024.09.10. 18:00

Autócsodákkal és különleges sportjárgányokkal búcsúztatták el a nyarat

Több mint 300 ezer forint gyűlt össze a szergényi Noé Állatotthon Alapítvány menhelyének a jótékonysági autósnapon, melyet ötödik alkalommal rendeztek meg a pápai ipari park területén.

Haraszti Gábor

A mostani alkalomra is változatos és látványos programokat álmodtak meg a szervezők, sajnos egy nyáron életbe lépett szigorú országos kormányrendelet miatt az úgynevezett drift taxizást nem tudták megrendezni, volt viszont RC- és motoros freestyle bemutató, a gyerekeknek játszóház, ugrálóvár, csillámtetoválás, Siklósi István és barátai pedig kiállítottak egy top dragszter autót és két super street bike Hayabusa típusú motort.

Az autósnap egyik különlegessége  egy top dragszter autó volt
Az autósnap egyik különlegessége  egy top dragszter autó volt
Fotó: Haraszti Gábor

A tombolajegyek megvásárlásával a Noé Állatotthon Alapítvány szergényi menhelyét támogatták a látogatók. A rendezvény végére 313 ezer 500 forint gyűlt össze, amit a menhely képviselőinek Réthi Imre és Kovalszki Péter szervezők adtak át.

– Jól sikerült a nap, hiszen több százezer forinttal tudtuk támogatni az alapítványt – mondta Réthi Imre. – Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, sok látogatónk volt, több mint félezer vendéget köszönthettünk. A rendezvény keretében nagyon szép hobbiautók érkeztek, de több Mustangot is meg lehetett csodálni. Újdonság volt a szexi autómosás is, ami nagy sikert aratott, ahogy Herczeg Balázs, alias Mókus bemutatóját is mindenki tátott szájjal figyelte. Aki kijött egy szép nyárbúcsúztató, benzingőzös napot tölthetett el nálunk. A visszajelzések nagyon pozitívak, tervezzük a folytatást, de még nem tudjuk, hogy milyen formában, ez már a jövő zenéje – fogalmazott Réthi Imre. 

Több mint félezer vendég adakozott a menhelynek a nap során
Több mint félezer vendég adakozott a menhelynek a nap során
Fotó: Haraszti Gábor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában