Határon túli vendégek is érkeztek

2 órája

A szépkorúakat köszöntötték Pápán

Közel félezer nyugdíjas vett részt a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete által szervezett idősek világnapi rendezvényen.

Haraszti Gábor

Áldozó Tamást és Unger Tamást Baán Éva búcsúztatta Fotó: Haraszti Gábor

A pápai nyugdíjasok mellett elfogadták a szervezők meghívását Kárpátaljáról Visk és Felvidékről Ógyalla nyugdíjas-egyesületének tagjai, akik az ünnepség során rövid műsort is adtak. Nem hiányozhatott a rendezvényről Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Áldozó Tamás, a leköszönő polgármester és Unger Tamás korábbi alpolgármester sem, akik a pápai egyesületet több mint egy évtizede támogatják szerteágazó munkájában. 

Félezer nyugdíjas ünnepelt a sportcsarnokban Fotó: Haraszti Gábor

Baán Éva elnök köszöntőjét követően színpadra lépett a térség országgyűlési képviselője is, aki a Határtalanul programról beszélt, melynek célja a magyar–magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése. 

Kovács Zoltán egy kékfestő mintás inget kapott a nyugdíjasoktól Fotó: Haraszti Gábor

Áldozó Tamás polgármester és Unger Tamás korábbi alpolgármester köszönetet mondott az egyesület tagjainak a 15 éves együttműködésért, hozzátéve, hogy segítségükre, támogatásukra ezt követően is mindig számíthatnak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában