Mindenki összefog

2 órája

A Pannon Egyetem önkéntesei is segítenek az árvíz elleni védekezésben

A Pannon Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai példaértékű összefogással reagáltak az árvízhelyzetre. A Pilismaróton kialakult kritikus állapotok azonnali segítségnyújtást igényeltek, amelyben az egyetem polgárai elkötelezetten és szervezetten vettek részt; csaknem 100 önkéntes jelentkezett a segítő munkára, tájékoztatta lapunkat az intézmény.

Veol.hu

Forrás: egyetem

Az elmúlt napok során a hivatásos mentőegységek mellett számos egyetemi önkéntes is csatlakozott az árvíz elleni védekezési munkálatokhoz. Hallgatók és dolgozók közösen, együttes erővel segítettek. A csütörtökre és péntekre meghirdetett önkéntes helyek gyorsan megteltek, ami jól mutatja az egyetem közösségének elhivatottságát és társadalmi felelősségvállalását. 

Forrás: egyetem

Az egyetem szervezésében csütörtök reggel különbusz szállította az önkénteseket Pilismarótra, biztosítva a folyamatos és hatékony részvételt a védekezési munkálatokban. Nem lesz ez másként pénteken sem, hiszen szeptember 20-án is útnak indul egy önkéntes csapat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában