Ablakok, teraszok, előkertek

2024.08.08. 16:11

Környezetszépítő versenyt hirdettek Pápán

A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársai keresik, hogy kié Pápa legszebb virágos ablaka, balkonja, előkertje, üzletportálja. A környezetszépítők jelentkezését négy kategóriában várják augusztus 31-ig.

Haraszti Gábor

„Keressük városunk legzöldebb, legvirágosabb ablakait, balkonjait, teraszait, előkertjeit és üzletportáljait, és hogy a gyerekeknek is kedveskedjünk, nekik különálló kategóriában keressük a legszebb tündérkertet‍" – olvasható a társaság felhívásában. 

Négy kategóriában várják a környezetszépítők pályázatait
Négy kategóriában várják a környezetszépítők pályázatait
Fotó:  Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. 

Négy kategóriában lehet nevezni: virágos balkonok/ablakok, virágos teraszok/szélfogók, virágos előkert/utcakép, valamint virágos-zöldellő üzletportálok. A szervezők gyermekkategóriát is hirdettek, várják a tündérkertekről készült képeket. 

A nevezéshez minimum három, maximum négy fotót e-mailben kell elküldeni a pályázó nevének, telefonszámának megadásával és a helyszín pontos megjelölésével. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy csak a saját kezű munkákat bírálják el a zsűrik, hivatásos kertész nem indulhat a versenyben. A pályázatokat augusztus 31-ig lehet beküldeni a [email protected] e-mail-címre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában