A magyar rockzene nagyjai a programban

2024.08.08. 09:00

Kezdődik a jubileumi RockBalaton

Csütörtökön indul az idei RockBalaton Fesztivál Fonyódon, ahol négy napon keresztül tizenhat kitűnő magyar rockzenekar lép színpadra.

Veol.hu

Négy napon keresztül Fonyód lesz a rock balatoni nyári fővárosa. A fesztivál ajtaját csütörtökön a Classica rúgja be, majd Rudán Joe lép fel saját zenekarával. A rocklegenda az Alvin és a Mókusoknak adja a színpadot, őket pedig a Depresszió követi. Erős program várja a rockereket pénteken is, hiszen a Detonic melegíti a közönséget elsőként. Majd a fiatal formáció, a Nemzeti Hang lép színpadra, őket a RockBalaton veteránjának számító Ossian követi, a második nap programját az Aurora zárja.

Csütörtökön indul az idei RockBalaton Fesztivál Fonyódon
Csütörtökön indul az idei RockBalaton Fesztivál Fonyódon
Forrás: tixa.hu


A RockBalaton harmadik napján az ŐsMessenger kaposvári formáció indítja a programot, őket a sokak által nagyon várt Moby Dick követi, majd a nemzeti rock állócsillaga, a Kárpátia lép a világot jelentő deszkákra, hogy a szombati napot az Omen zárhassa le utánuk.
Nem lesz lazább a vasárnap sem, hiszen augusztus 11-én a programot Junkies-dalokkal indítjuk Szekeres és Barbaro előadásában, majd A Király Halott zenekar veszi át a színpadot. Nem kisebb név követi őket, mint a P. Mobil, végül a fesztivált este a Pokolgép koncertje zárja.

Az idei évben a fesztivál helyszínén biztosítanak lehetőséget a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a szervezők, hogy adományokat gyűjtsenek nélkülöző családok számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában