Helyi közélet

2024.08.28. 21:00

Beszélgetni meNŐ – babakocsis túra

Az immár hagyományos babakocsis túrát rendezi meg a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete (VÁCISZ) augusztus 31-én, szombaton.

Benkő Péter

Az esemény a Beszélgetni meNŐ programsorozat eleme. A túra 9-tők előreláthatólag 14 óráig tart, és két kiindulási helyszíne lesz, egyik a Balatonfűzfő, Közösségi tér, másik a Balatonfűzfő, Gyártelep Turista bázispont. A résztvevők a balatonfűzfői Horgásztanyára érkeznek két útvonalon, ahol izgalmas játékokkal, családi programokkal, helyben készített bográcsossal várják őket. A VÁCISZ rendezvénye szervesen kapcsolódik a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület (KKKE) LEADER fejlesztési stratégiájához. A program megszervezését a VÁCISZ LEADER forrást felhasználva valósítja meg. A nyertes LEADER projekt, a Beszélgetni meNŐ – Kulturális közösségfejlesztés a Bakony és KKKE programsorozat részeként idén május 8. és 2025. június 30. között csaknem félszáz program, rendezvény valósul meg a térségben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában